26. maaliskuuta 2013

Raappana - Kylmä kivi

Ilmeisesti liskojen yötä voi seurata leijuvien tursasten päivä, jos Raappanan uutta "Kylmä kivi" musiikkivideota päättää niin tulkita. Katsotaan nyt.

24. maaliskuuta 2013

Lovex - Action

Lovexin pojat ovat näemmä löytäneet sisäiset Chester Benningtoninsa tai ainakin sisäiset Mike Shinodansa.

21. maaliskuuta 2013

Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana - Julkinen sana

Vaikka Ricky-Tick levy-yhtiö taitaakin olla tätä nykyä telakalla, ei se onneksi tarkoita sitä etteikö Ricky-Tick rosteri jatkaisi uuden musiikin julkaisemista. Tästä jälleen esimerkkinä esim. oheinen Ricky-Tick Big Bandin musiikkivideo, jossa on aikamoinen "kuka kukin on" kattaus riimittelijöitä.

19. maaliskuuta 2013

Lost Society - KILL (Those Who Oppose Me)

Kas tässä heavy metal musiikkivideo niille hevareille, jotka asuvat vielä vanhempiensa nurkissa. Videon tarjoaa Lost Society.

17. maaliskuuta 2013

J. Karjalainen - Meripihkahuone

J. Karjalaisen uudelta albumilta lohkeaa nyt jo toinen musiikkivideo ja pahoittelemmekin tähän väliin että se ensimmäinen jäi jakamatta jostain hyvästä syystä, jota emme nyt tilan ja ajan puutteen takia jaksa edes keksiä. "Meripihkahuone" videota ei valitettavasti ole kuvattu meripihkahuoneessa, mutta se on hyvin taloudellinen ja käytännöllinen live-tilanne musiikkivideo.

16. maaliskuuta 2013

Nicole Willis & The Soul Investigators - Time To Get Business Straight

Viime kuussa ilmestynyt Nicole Willis & The Soul Investigatorsin kauan odotettu toinen albumi "Tortured Soul" on poikinut jo toisen musiikkivideonsa. Sitä ei ole pituudella pilattu joten katsokaa se samantien vaikka uudelleen!

15. maaliskuuta 2013

Stratovarius - Halcyon Days

Stratovarius toivottelee tyyniä päiviä uudella musiikkivideollaan, mutta tyytykäämme nyt ainakin alkavaan viikonloppuun. Sen voi vaikka viettää kotosalla pukeutumalla bändipaitaan ja hörppimällä kahvia bändimukista, kuten oheisessa videossa opastetaan.

14. maaliskuuta 2013

LCMDF - The Big Skip feat. DENA

No nyt! Kaikki minkä olimme jo ehtineet unohtaa 90-luvusta on nyt sullottu yhteen biisiin ja musiikkivideoon! Arvostamme!

13. maaliskuuta 2013

Dalindèo - Ota linja 8!

Dalindèo antaa meille nyt vinkin sopivalle Helsingin-kierrokselle erittäin havainnoillistavalla musiikkivideollaan. Otetaan siis linja 8.

12. maaliskuuta 2013

WÖYH! - Kaskelotti

YUP ja Stam1na fanit ovat saaneet maisteltavakseen oikean sivuprojektiperheterapiabändi-keitoksen, jossa Hyyryset tekevät sitä minkä parhaiten taitavat. Katsokaa ja kuunnelkaa vaikka.

11. maaliskuuta 2013

Tero-Petri - Itkuässä

Tero-Petrin albumi "Korvaamattomat" ilmestyi viime viikolla. Tässä siihen sopiva musiikkivideo. Videolla mukana mm. valokuvaaja Tomi Palsa.

10. maaliskuuta 2013

9. maaliskuuta 2013

French Films - Latter Days

French Filmsiltä on kovaa vauhtia tulossa uusi albumi ja tässä jo toinen single ko. albumilta. Musiikkivideon innoittamana olemmekin jo alkaneet miettiä, josko VHS kokisi kohta samanlaisen renessanssin kuin c-kasetti. Toivottavasti ei.

8. maaliskuuta 2013

Huge L - Rankempi kuin maanantai

Uudet kotimaiset toivoo että tämä päivä ei olisi kellekään rankempi kuin maanantai. Hauskaa väistämättä lähestyvää viikonloppua kaikille!

7. maaliskuuta 2013

Ismo Alanko - Vuoden turhin laulu

Toiseen musiikkivideo-lohkaisuunsa ehtinyt "Maailmanlopun sushibaari" albumi onkin jo kaupoissa. Huumoria ja Ismon nimekkäitä frendejä pursuava video kyseessä.

6. maaliskuuta 2013

Matti Johannes Koivu - Jos muutat mielesi

Ultramariini-yhtyeestä tuttu ja nykyyän ehkä vielä enemmän tuotteliaana soolo-artistina tunnettu Matti Johannes Koivu on ollut jälleen tuottelias. Sen seurauksena katsommekin uuden videon "Jos muutat mielesi".

5. maaliskuuta 2013

Dwnstrs - Stand By My Theremin / Frontal Lobe Comes Back

Tupla-pläjäykset jatkuvat tänään Dwnstrsin voimin! Tässä pari pienimuotoista musavideomälliä biiseistä "Stand By My Theremin" sekä "Frontal Lobe Comes Back". Molemmat uudelta Cerebral Drag -albumilta, jonka pitäisi olla jo kauppojen hyllyissä.

4. maaliskuuta 2013

Riitaoja - Mantereelle

Nyt on luvassa tupla-annos Riitaojaa. Miksi? No siksi koska voimme. "Mantereelle" on musiikkivideo maistiainen tulevalta uudelta albumilta. "Vähän matkaa vielä" taasen on enemmänkin musiikkikuvasarja.

3. maaliskuuta 2013

Bel Vel - Motion

Pöyhösen Jussulla on uusi projekti nimeltä Bel Vel. Tässä on Bel Velin ensimmäinen musiikkivideo "Motion". Albumia tulossa tänä keväänä.

2. maaliskuuta 2013

CMX - Rikkisuudeltu

Kas tästä uusi CMX:n video. Kyseinen video julkaistiin jo vähän aikaa sitten yhtyeen facebook-sivuilla, mutta nyt se on myös nähtävissä oheisena YouTube-upotuksena.

1. maaliskuuta 2013

Waves Of The Echo - Why Do You Love Me?

Jälleen tupsahti videovihje sähköpostilaatikkoomme! Tällä kertaa kyseessä on helsinkiläinen Waves Of The Echo -yhtye ja tuore "Why Do You Love Me?" musiikkivideo.