30. heinäkuuta 2013

NEØV - Daydream City

Jos Coldplaysta aikoinaan sivallettiin, että he ovat musiikkia niille jotka itkevät suihkussa runkatessaan, antaa Neövin uusi musiikkivideo ehkä ymmärtää että nyt on kohderyhmänä "hipsterit jotka runkkaavat julkisesti kaupungilla". Mene ja tiedä... Tunnelmallinen ja hieno musiikkivideo kuitenkin kyseessä.

27. heinäkuuta 2013

Eurocrack - Kräkkäkränkkä

Eurocrack? Euro Crack? E U R O C R A C K ? Rakkaalla lapsella on monta kirjoitusasua, tai jotain. Raffia douppia on kuitenkin KoksuKoo eikun RoopeK eikun RPK... no kuitenkin kovaa kamaa on leikattu stäshistä! Onnekkaimmat saattoivat jopa löytää katukaupasta itselleen ison napin Eurocrackiä USB-tikun muodossa.

25. heinäkuuta 2013

Wolver - Ink'd

Jälleen on blogiamme lähestytty videovinkillä! Tällä kertaa kyseessä on rockyhtye Wolver musiikkivideollaan "Ink'd", jossa luonnollisesti joku saa vähän grafiikkaa nahkaansa.

23. heinäkuuta 2013

Jonna Tervomaa - Minä toivon

Jonna Tervomaalta oli salakavalasti livahtanut uusi musiikkivideo ohi blogimme sensoreiden, joten tässä se nyt on. Parempi vähän myöhään kuin ei milloinkaan.

21. heinäkuuta 2013

Tarja - Victim Of Ritual

Tarjalla (tai Tar-challa, riippuen siitä missäpäin maailmaa harrastatkaan warhammer figuurien maalaamista) pukkaa uutta musiikkivideota ja ensi kuun puolella myös albumia. Biisin nimi on Victim of Ritual ja näin napakasta biisin nimestä olisi Immortalin Demonazkin kateellinen. Itse video on tasavahvaa "xenonlampulla linssiin" menoa eikä biisikään ole yhtään hassumpi.

20. heinäkuuta 2013

Streak and the Raven - Ahora the Tipsy Queen

Onko syntsa post-punk + pukudraama = uusromantiikka? Sitä voi itse kukin miettiä tätä Streak & The Ravenin hienosti kuvattua musiikkivideota katsellessa.

19. heinäkuuta 2013

Vuk - The Split Side Sings

Näin viikonlopun kynnyksellä perjantaipäivät voivat käydä hieman veteliksi. Siispä taukojumppaa Vukin johdolla! Uutta albumia saadaan Vukilta eli Emily Cheegeriltä vielä odotella, mutta onpahan jotain uutta kuitenkin jo päästetty ilmoille.

18. heinäkuuta 2013

Kube - Lentokonetila

Kruisailuvideot ovat olennainen osa hiphop estetiikkaa, ja tässä Kuben videossa se tehdään vielä ilahduttavan esteettisesti.

16. heinäkuuta 2013

Teflon Brothers - Jee Jee ft. Mira Luoti

Jälleen yksi kesähitti-potentiaalinen musiikkivideo osui tutkaamme. Niin video kuin biisikin onnistuvat tavoittamaan sopivan hauskuuden tason.

14. heinäkuuta 2013

Scandinavian Music Group - Balladi 1

Scandinavian Music Group on jossain määrin kunnostautunut kesäisen musiikin tuottamisessa viimeiset ties-kuinka-monta albumia. On siis luonnollista että heiltä tupsahti kesäsingle markkinoille. Itse tosin koen uuden singlen vievän kuulijat takaisin yhtyeen varhaisimpien albumien tunnelmiin, mikä ei ainakaan allekirjoittaneita haittaa.

12. heinäkuuta 2013

Los Culitos - Treinta bajo cero

Jos olet sitä mieltä, että espanjaksi laulavia punk-bändejä on Suomessa liian vähän, niin onneksi asialle tehdään jotain. Tässäpä siis Los Culitosin tuore musiikkivideo.

11. heinäkuuta 2013

Talmud Beach - Time On Highway 5

Talmud Beach julkaisi riemuksemme tämän musiikkivideon noin kuukausi sitten. Video on suhteellisen lo-fi tuotannoltaan, mutta tunnelmaa riittää senkin edestä.

9. heinäkuuta 2013

Lau Nau - Valolle

Lau Nau laulaa oheisessa musiikkivideossa valolle. Olkoot tämä tunnelmallinen ja arktinen video samalla vähän vilvoittelua kesähelteille.

5. heinäkuuta 2013

Egotrippi - Mestaripiirros

Jos kesä ja lomat ovat ehkä hieman hidastaneet blogimme päivittymistahtia, niin ehkä laatu korvannee määrän. Tästä vähän uutta Egotrippi singleä sitten joskus ilmestyvältä uudelta albumilta. Itse musiikkivideo on kesäinen ja näyttävä kikkailu videoeditointiohjelmistolla.