31. tammikuuta 2014

Paavoharju - Olet maailman syli



Viime vuoden puolella Paavoharju ilmoitti ettei uusia levyjä olisi kyseiseltä artistilta enään ikinä tulossa. Tästä huolimatta saatiin kuitenkin vielä ainakin yksi uusi musiikkivideo. Saa nähdä miten lopulliseksi tämä(kin) lopettamisuhkaus tulee jäämään.

30. tammikuuta 2014

Nicole - Harha



Jatketaanpa nyt eilen aloitettua rouheamman raasteen rouskuttelua vielä toisenkin tuoreen musiikkivideon verran. Jossain death metallin thrashin välimaastossa liikutaan tässä Nicolen uudessa "Harha" -videossa. Ruostetta, rasvaa, ketjuja ja likaa löytyy, joten kuvasto on niin sanotusti kunnossa.

29. tammikuuta 2014

Poisonblack - Down The Ashes



No tää on tämmöstä äiä-energistä hevirokkia. Videossa pelataan shakkia, vissiin symbolisesti tai jotain. Tossa oli kans tommonen niinku tyylikäs lavaste kelopuu, joka oli ehkä joltain Murnau-keräilijältä lainattu.

28. tammikuuta 2014

Molly - Maybe I Love You



"Ehkä rakastin, ehkä en... so not kunhan levy-yhtiö muistaa edelleen tuottaa musiikkivideoita koska listoille en ole vielä yltänyt laulukilpailun voitostani huolimatta." Tämä ei ollut oikea sitaatti, mutta on toki yllättävää että näin ammattitaitoisesti tuotettu materiaali ei ole vielä lataus- tai singlelistoille yltänyt. Albumin olisi ilmeisesti tarkoitus ilmestyä kesällä, joka kyllä saattaisi olla kohdeyleisölle sopivampi formaatti markkinoida ja myydä.

27. tammikuuta 2014

Stam1na - Panzerfaust



No jo on. Stam1na on julkaisemassa uutta albumia ensi viikolla ja siltä ensimmäisenä lohkaistu single yhdistelee lähes kaikki länsi- ja pohjois-naapurien hallitsemat hevityylit reippaalla ja rouskuvalla reseptillä. Toki matka melodeathistä syntikka-bläkkikseen ei ole kovin pitkä, mutta Stam1na on kyllä joutunut poikkeamaan tuntemaltaan polulta enemmän kuin moni uskalsi odottaa.

26. tammikuuta 2014

Milla Rumi - Luulaulu



Nykytanssia ja käsineet, jotka näyttää kumihanskoilta. Ei tätä oikein muutenkaan osaa kuvailla. Mukava huomata että Johanna Kustannuksella on edelleen vuonna 2014 jonkinlaista näkemystä uudesta kotimaisesta musiikista.

23. tammikuuta 2014

Jonna Tervomaa - Aika kultainen



Jonna Tervomaalta on tullut jälleen uusi musiikkivideo viime vuonna ilmestyneeltä albumiltaan. "Aika kultainen" -videossa nojataan nostalgisiin videopätkiin ja kuin ihmeen kaupalla puuttuvat fiilistelyt Jonnan lapsitähteydestä kokonaan. Ja ehkä ihan hyvä näin koska myötähäpeä.

22. tammikuuta 2014

JVG - Voitolla yöhön



Koska nyt on talvi ja tänä talvena on vissiin olympialaisetkin jossain niin kohta varmaan pelataan jääkiekkoakin jossain. Ammattilaisimmat lätkäfanit ovat epäilemättä j aloittaneet pohjien vetämisen kisatunnelman tavoittamiseksi, siispä tästä heille kyytipojaksi uusi JVG:n musiikkivideo. #vaikkatekeekinleijonaaniineiihanaa

21. tammikuuta 2014

Hanging Garden - Will You Share This Ending With Me



Hanging Garden julkaisi I Was A Soldier EP:n jo viime vuoden marraskuussa, mutta nyt sille on saatu kyytipojaksi tuore musiikkivideokin. Kyseinen video mennee sellaisenaan joskus tulevaisuudessa hevikaraoken videovalikoimiin.

20. tammikuuta 2014

Jaani Peuhu - No Regrets



Iconcrash-yhtyeestä tuttu Jaani Peuhu on työstämässä soolo-materiaalia ja nyt on jo singleä musiikkivideon kera havaittavissa. Videolla mm. kivan näköisiä neon-valoja sekä rapakon takaista eksotiikkaa.

19. tammikuuta 2014

Pietarin Spektaakkeli - Tyttö Lähtee Tanssimaan



Pietarin Spektaakkeli tarjoilee meille nyt biisin, joka onnistuu kuulostamaan siltä että big beat -soundille on keksitty vaihteeksi tehdä jotain tuoretta. Musiikkivideolla nähdään tanssimaan lähteneitä tyttöjä.

18. tammikuuta 2014

Mikko Pohjola - Sängyn reunalla



Mikko Pohjola on kilpailijana paraikaa käynnissä olevassa Uuden Musiikin Kilpailussa ja hänen kilpailubiisinsä on jo saanut musiikkivideonkin tuekseen. Kyseinen biisi näyttää myös olleen Radio Suomen soitetuimpien joukossa näin alkuvuodesta.

16. tammikuuta 2014

Yona - En enää vaieta mä voi



Viime kesänä Tangomarkkinoilla finaalissa asti kilpaillut Yona on saanut tango-levynsä valmiiksi ja julkaissut siitä ensimmäisenä singlenä tango-standardin "En enää vaieta mä voi". Laulu oli ollut loppuvuodesta Radio Suomen soitetuimpien kärjessä ja jouluviikolla jopa soitetuimpi kuin suosituimmat joululaulut. Tästä päätellen helmikuussa ilmestyvälle albumille uskaltaa povata joutuisaa myyntiä ja menestystä.

15. tammikuuta 2014

Antti Railio - Halla ja etelätuuli



Nyt kun koko maahan on lopulta saatu talvea muistuttava keli, saadaan loistava syy julkaista Antti Railion tuore musiikkivideo "Halla ja etelätuuli" -biisille. On mielenkiintoista nähdä, että luodaanko Railion videoilla nyt pysyvää kuvastoa kaikille tuleville iskelmähevi-videoille; sumuisia valokeiloja, taitoluistelua, miinusasteiset kuvausolosuhteet jne.

13. tammikuuta 2014

Clarkkent - Passenger



Myöhemmin tänä vuonna kolmatta albumiaan julkaiseva Clarkkent (ei pidä sekoittaa Clark Kent nimiseen dubstep artistiin) on julkaissut uuden musiikkivideon "Passenger" joka on myös ko. albumin ensimmäisen single. Perinteisessä tien päällä vietettyä aikaa muistelevassa videossa kierrellään ympäri itäistä ja pohjoista Eurooppaa.

12. tammikuuta 2014

Hold'em - Light It Up



Näin vuoden alkuun on ilo ottaa esille myös sähköpostilaatikkoomme materialisoituneita musiikkivideoita. Hold'em -yhtyeen ensimmäinen musiikkivideo "Light It Up" on esimakua keväällä ilmestyvältä esikoisalbumilta. Erittäin katselukelpoista jälkeä on saatu aikaiseksi omakustanne-budjetilla.

10. tammikuuta 2014

Color Dolor - The Angel



Color Dolor hipoo The Angel -kappaleellaan lähes björkmäisiä ja lourhodesmaisia sfäärejä. Sitä se klassikko-runous teettää. Musiikkivideo itsessään on melko tulkinnanvarainen, mutta tyylikkäästi kuvattu ja leikattu.

8. tammikuuta 2014

Jukka Ässä - 30 vuotta myöhemmin



Jukka Salminen tai Jukka Ässä julkaisi ensimmäisen soolo-albuminsa tai ainakin lähes omaa nimeään kantavan julkaisun reilu vuosi sitten ja jatkoa on luvassa helmikuun alussa "Ihmisten Jälkeen" -albumin muodossa. Lienee aika varmaa kauraa myös Anssi Kelan musiikin ystäville.

4. tammikuuta 2014

Teflon Brothers - Pidä itsesi miehenä / Matti Nykänen feat. Teflon Brothers - Tuusula mielessäin



Teflon Brothers on julkaissut jälleen uuden singlen ja sen kunniaksi nautiskellaan myös syksymmällä ohi päässyt "duetto" Matti Nykäsen kanssa. Nykäsen Matti ei millään tartu tefloniin vaan valuu ohi melko huomaamatta, ei ole epäselvyyttä kuka tuonkin biisin omistaa.

3. tammikuuta 2014

Chydeone - Huuhdon kultaa



Monessa liemessä keitetyn Niko Toiskallion aka Chydeonen uusi musiikkivideo "Huuhdon kultaa" ennakoi helmikuun alussa ilmestyvää albumia Jekyll & Chyde. Tämän biisin biiteistä päätellen homma pidetään aitona.

2. tammikuuta 2014

Indica - Älä kanna pelkoa



Indicalta on ilmestymässä pienen tauon jälkeen uusi albumi ja se ilmestyy Suomessa tammikuun lopulla. Ilmeisesti kyseisestä albumista on myös ilmestymässä kansainvälinen versio, joka on samalla myös englanninkielinen versio tästä albumista. Jää nähtäväksi, ilmestyykö albumista jonkinlainen erikoisversio, jossa olisi molemmat versiot samassa paketissa.