31. toukokuuta 2014

Kube - Jumanji



Kubelta on tupsahtanut taas uusi musiikkivideo ja hyvä niin, sen verran hieno kuvaelma kyseessä. Jos kyseisestä Jumanji-biisistä julkaistaisiin 12" single, b-puolella olevan biisin nimi olisi varmaan Zathura. Jos tajusit vitsin, olet todennäköisesti allekirjoittaneiden tavoin suihkun tarpeessa.

30. toukokuuta 2014

Nikke Ankara - Perjantai 13.



No nyt ei onnistuttu saamaan oheisen musiikkivideon jakoa parin viikon päähän, jolloin olisi jopa ihan oikeasti ollut perjantai 13. päivä. Koitetaan nyt kuitenkin elää sen tosiasian ja tämän biisin kanssa.

29. toukokuuta 2014

Viper Arms - Addiction



Viper Armsin toinen single "Addiction" on ilmestynyt hiljattain ja siitä on myös musiikkivideota näyttää. Jossain street rockin ja action rockin välimaastossa (ehkä?) mennään ja itse video on simppeli mutta riittävän havainnollistava esitys bändin olemuksesta.

28. toukokuuta 2014

VG+ - Näänks mä unta



Suomalaisia dancehall rytmejä tarjoillaan ihastuttavan höpsön musiikkivideon kera. Turbo bonus pisteet filtteristä, joka saa videon kuvanlaadun näyttämään siltä kuin se oli kuvattu VHS-C-kameralla. Näin siis VG+ ja biisi "Näänks mä unta".

27. toukokuuta 2014

Jalava - Puhu mulle



Nyt kun kesä ottaa vähän ylityövapaata taas muutamaksi päiväksi, on hyvä tilaisuus tutkailla vähän kuvastoltaan koleampaa musiikkivideota. Jalavalta on ilmestynyt uusi video tukemaan parisen viikkoa sitten ilmestynyttä "Puhu mulle" -singleä. Biisi kyllä pitänee katsojat lämpimänä.

26. toukokuuta 2014

Collie Magnum - Drink from my river



Sähköpostiluukusta tupsahti tällä kertaa oululaisen Collie Magnumin uusi musiikkivideo "Drink From My River", jolla promotaan bändin uutta ilmais-digi-EP:tä. Video on tee-se-itse -henkinen ja bensarahabudjetilla toteutettu, mutta ajaa kyllä asiansa.

25. toukokuuta 2014

MursuSikari - Murtunut mies



Saas nähdä kuinka moni on tämän päivän päättyessä ihan murtunutta miestä. MursuSikarilla ei kuitenkaan ole syytä olla turhan murtuneita kun ovat saaneet jo toisen singlensä ulos ja sille letkeän musiikkivideon.

24. toukokuuta 2014

Gim Kordon - Sateessa



Gim Kordonin albumi otti ja ilmestyi tuossa parisen viikkoa sitten ja nyt on sopivasti ilmestynyt myös uusi musiikkivideo. "Sateessa" on editoitu kasaan wanhasta suomalaisesta skeittileffasta, mutta väliäkö hällä kun kuvissa nähdään kuitenkin Espoon legendaarisinta skeittausmestaa eli Tapiolan ostarin käytävää ja portaikkoa.

23. toukokuuta 2014

Kube - Mist sä dikkaat feat. Mari Johanna



Kube on tehnyt jotain mist sä dikkaat eli suomalaista trap-musiikkia. Tai niinku sitä Memphis-rapista johdettua musaa jossa on ne tietyt snaret ja haitsut siltä yheltä rumpukoneelta, aight? Saa tulla mansplainaamaan kommentteihin jos meni väärin. Ehdottomat lisäpisteet musiikkivideolla nähtävistä Wu-Tang -sukista.

22. toukokuuta 2014

Forwardman - Twenty-Six



Nyt on jälleen esittelyssä sähköpostitse vinkattu musiikkivideo ja valokeila kohdistuu bändiin nimeltä Forwardman ja hiljattain ilmestyneeseen Twenty-Six singleen. DIY-henkisellä videolla laulaja työstää luontevasti cool-ilmettään tuokiokuvissa ympäri Eurooppaa musiikkiin hyvin istuvalla tyylillä. Albumimittaista julkaisua on lupa odottaa syksyllä.

21. toukokuuta 2014

Mirel Wagner - Oak Tree



Mirel Wagner on loppukesästä julkaisemassa uutta albumiaan yhdysvaltalaisen Sub Pop -yhtiön kautta. Ikäänkuin kuin siihen sopivaksi kylkiäiseksi, on ensimmäinen albumilta lohkaistu musiikkivideo tunnelmaltaan American gothic -henkinen ja tyylitellyn synkkä.

20. toukokuuta 2014

Stam1na - Kuoliaaksi ruoskitut hevoset



Stam1nalta on vaihteeksi tullut uusi musiikkivideo ja tällä kertaa "Kuoliaaksi ruoskitut hevoset" -biisistä. Itse video on suht normien mukainen live/kiertue-kooste, jossa bändi ruoskii itseään ja yleisöään mahdollisimman kuoliaaksi.

19. toukokuuta 2014

Kaija Koo - Kuka sen opettaa



No nyt sitä Paula Vesalan sanoittamaa Kaija Koota saa! Ja ihan musiikkivideonakin! Ja vielä uuden albumin nimikkobiisi!

18. toukokuuta 2014

Soul Valpio Band - Tyydyty!



Soul Valpio Band pistää ulos jälleen uutta musiikkivideota kun kerta albumikin on ilmestynyt. Tyydyty! on sekä oheisen biisin että albumin nimi. Funksoul-rytmejä sekä räppäystä luvassa.

17. toukokuuta 2014

Stepa - Laineen Kaspereita



Stepalta tippuu nyt lähes koko life story "Laineen Kaspereita" -biisissä, mut ei kai siinä mitään jos siltä tuntuu. Tämän kesän ollessa jo ihan ovella, palataan oheisessa musiikkivideossa vielä viime kesän meininkeihin.

16. toukokuuta 2014

Plutonium 74 - Jäähai



Psykedeliaa sekä ripaus shokkiarvoa ja inhorealismia. Mitä sitä muuta voi musiikkivideolta vaatiakaan. Plutonium 74 havahduttaa hereille unisemmankin netin selaajan tällä uudella videollaan. "Jäähai" on kuulemma myös julkaistu singlenä aiemmin keväällä.

15. toukokuuta 2014

Appiukko - Kulunut kesäbiisi



Vai että "Kulunut kesäbiisi"? Appiukko menee ehkä hieman asioiden edelle, katsotaan sitä sitten tarkemmin kesän jälkeen että kuinka kulunut tästä kesäbiisistä tuli. Tämä uponnee varsinkin YUP:nsä tuntevalle yleisölle ja miksei myös muillekin Suomi-rockin ystäville.

14. toukokuuta 2014

No Shame - Elotonta lihaa



No Shame julkaisee loppuviikosta uuden albuminsa joten tokihan siitä on jo musiikkivideokin julkaistu. "Elotonta lihaa" vedetään treenikämpällä ja turhia törsäilemättä.

12. toukokuuta 2014

OK Cult - Black Mambo



Jälleen on sähköpostilaatikostamme löytynyt kullan arvoinen vinkkaus uuden musiikkivideon suntaan! Rautalankaisesti helkkyvää rokkia ja b-kauhua yhdistellään asiaan sopivalla tavalla tässä OK Cultin itse leikkaamassa videossa Black Mambo -singlelleen.

11. toukokuuta 2014

Muuan Mies - Äideille



Muuan Mies toivottaa hyvää äitienpäivää kaikille äideille tällä uudella, mutta napakan lyhykäisellä musiikkivideollaan.

10. toukokuuta 2014

JVG - Fäijönii feat. MG



Nyt taas JVG:tä koska Suomi varmaan pelaa lätkää tänään Euroviisuissa tai jotain.

9. toukokuuta 2014

The Lieblings - Big Girls (of summer)



The Lieblingssiltä lienee pukkaamassa uutta albumia kun kerta uutta materiaaliakin jo promotaan musiikkivideon muodossa. Bändi jatkaa laiskan vaivattoman vaihtoehto-rockin vääntämistä mahdollisimman aurinkoisesti. Mutta kesä on jo ovella ja puolitahallisia kesähitti-ehdokkaita on jo siunaantunut useampikin. Tässä ehkä jälleen yksi?

8. toukokuuta 2014

Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana - Mitä Sä Pelkäät?



Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana julkaisivat yhteisen albuminsa jo viime vuonna, mutta musiikkivideota pukkaan edelleen. Ja miksipä ei pukkaisi, varsinkin kun video on osa vihapuheen vastaista kampanjaa. Videon YouTube kommenttiboksihan on täynnä kiivasta kommentointia, joten ei ole tämäkään video turhaan tehty!

7. toukokuuta 2014

Viljami Mehto - Rhenium (feat. Mark Mallon)



Viljami Mehton "Rhenium" -videossa luodaan pikainen mutta tyylikäs katsaus urbaaneihin näkymiin lähijunan ikkunasta. Itse biisi on jazzahtavaa rytmimusiikkia niin konkreettisiin kuin henkisiinkin kahvitteluhetkiin.

6. toukokuuta 2014

Spigu - Lennä vapaana



Spigulta on jälleen julkaistu uusi musiikkivideo joten laitetaanpa se jakoon. Pointsit videolle luovasta toteutuksesta. Parin viikon sisään pitäisi myös ilmestyä albumi, jolta oheinen "Lennä vapaana" löytynee.

5. toukokuuta 2014

Jannika B - Itseni herra



"Itseni herra" ei ihan taida olla levytyspoliittinen status, vaan Jannika B:n uusimman singlen nimi. Biisin musiikkivideo on aluksi vaarassa pudota Tavastian takahuoneessa kuvatuksi meikkimainokseksi, mutta antaa itsestään loppujen lopuksi enemmän "euroviisun esikatselma" -vaikutuksen.

4. toukokuuta 2014

Hätä-Miikka - Remu



Gasellit-jengistä tuttu Hätä-Miikka on saanut aikaiseksi musiikkia myös soolona ja osoittaa repertuaarinsa laajan spektrin tällä letkeällä pop-rokkailullaan. Musiikkivideossa päästään kokemaan lasten puuhapuiston vetonaulat.

3. toukokuuta 2014

Lieminen - Viime Hetkellä



Viime hetkellä vielä Liemisen tuorein musiikkivideo jakoon. Ruotsinlaivalle ei tosin enään tänä iltana ehdi. On muuten hauska video, mutta älkää kokeilko videossa esitettyjä päihtymiskonsteja kotona.

2. toukokuuta 2014

Pietari & Kohtalon kauppiaat - Yksinäinen kuu



Pietari on sovittanut uudelleen Pietarin Spektaakkelin "Rakkauteen" -albumilla kuullun kappaleen "Yksinäinen kuu". Sille on myös musiikkivideo tehty ja siinä tunnelmoidaankin kuun valossa ja kaupungin varjoissa.

1. toukokuuta 2014