30. syyskuuta 2014

Pöllöt - Tapetaan aikaa



Pöllöt ovat julkaisseet musiikkivideon "Tapetaan aikaa" -biisilleen. Biisi uponnee hyvin muistakin Fonalin artisteista nauttiville musadiggareille.

29. syyskuuta 2014

Jonne Aaron - Yksin



Jonne Aaronilta on ilmestymässä tänä syksynä uransa toinen sooloalbumi, jonka ennakkona siis oheinen "Yksin" musiikkivideo. Johdattelevasti aiomme olettaa että kappaleen nimi on urapoliittinen kannanotto, sillä Jonnen Negative-yhtye ei ole vuosikausiin tuottanut uutta musiikkia.

28. syyskuuta 2014

Kotiteollisuus - Helvetti jäätyy



Helvetti varmaan jäätyisi jos Suomen leipääntyneinen, äiääntynein ja teollistunein Suomi-rockin hikipaja toisi jotain uutta ilmaisuunsa. No ei ole tuonut joten fanit voivat kaljaröyhtäistä helpotuksesta.

27. syyskuuta 2014

Yona feat. Kyösti Mäkimattila - Soi maininki hiljainen



Yonan tangoalbumilta on jälleen tyrkyllä uutta musiikkivideota. Tällä kertaa kyseessä on Kyösti Mäkimattilan kanssa yhdessä tulkittu biisi "Soi maininki hiljainen". Videolla fiilistellään jo kovasti kylmenevän syksyn ja lähestyvän talven merkeissä.

26. syyskuuta 2014

Stam1na - Vapaa on sana



Stam1na on tänään julkaissut ensimmäisen niin sanotun non-album singlensä. "Vapaa on sana" on jokatapauksessa edellisen albumin nauhoituksista ylijäänyt biisi, joten nokkelina poikina nyt kannattaisi pistää kyseisestä albumista ulos se rahastusversio jolta löytyisi myös tämä uusi biisi. Oheinen musiikkivideo antaa uuden käsityksen termille "lyric video".

25. syyskuuta 2014

Teleks feat. Super Janne - Tommy Tabermann



Sarjassamme "Epätodennäköiset feattaukset" näemme tällä kertaa mitä lisäarvoa Super Jannen presenssi tuo Teleksin tuoreeseen singlemälliin. Kenties heitä yhdistää rakkaus edesmenneeseen Tommy Tabermanniin?

24. syyskuuta 2014

Seven Day Wonder - Trust



Jokseenkin AOR-henkisesti rullaa tämä Seven Day Wonderin "Trust" single-uutuus. Ei olla samaan muottiin eksytty muiden samanikäisten poppirokki-poitsujen kanssa. Itse musiikkivideo on suhteellisen yksinkertainen, mutta juuri siksi myös toimiva soitteluvideo.

22. syyskuuta 2014

Black Twig - Halfways



Black Twig on saanut uuden musiikkivideon ilmoille viimeisimmältä, tänä vuonna ilmestyneeltä albumiltaan. Video on koostettu jonkin satunnaisen vanhan kotividen looppaamisesta, mutta mihinkään "found footage" -meininkiin ei olla sentään lähdetty.

21. syyskuuta 2014

20. syyskuuta 2014

Brädi - Aamupala feat. Nikke Ankara



Ohhoh, pitkästä aikaa Rähinältä musiikkivideo jossa ei tungeta nettikasinon sponssia kurkusta alas. Sen kunniaksi täytyy laittaa ihan video jakeluun. Itse biisi jää aika monella kierroksella jälkeen niistä muista kotimaisista tämän lajin muotovalioista.

19. syyskuuta 2014

Olavi Uusivirta - Mannerlaatat



Olavi Uusivirran viimeisimmältä albumilta on jo vuorossa neljäs musiikkivideo ja single. Huolella kuvatulla videolla nähdään kirjava valikoima erilaisia tanssijoita.

18. syyskuuta 2014

Faenimal Arm - Industrial Sex



Faenimal Arm on käynyt varta vasten hamppupellossa kuvaamassa ensimmäisen musiikkivideonsa. Video toimii samalla myös maistiaisena joskus tulevaisuudessa ilmestyvältä EP:ltä.

17. syyskuuta 2014

Tuuttimörkö - Mä muutan Caliin



KCMD -mafia yhteyksistään tunnettu Tuuttimörkö on uuden matskun äärellä ja samalla myös uuden musiikkivideon. Lähes G-funk -sfääreihin noustaan ja ilmankos haaveissa onkin muuttaa Cäliin.

15. syyskuuta 2014

NEØV – The Rain People



Kas, NEØV on jälleen tuottanut uuden uutukaisen musiikkivideon eetteriin. Uusi albumikin on pikkuhiljaa tuloillaan, ja uusi biisi on siltä esimakua. Video on syksyisen töppösiintuijottelevan psykedeelinen.

14. syyskuuta 2014

Kalle Lindroth - Annika



Smakin kuoppaamisen jälkeen soolouralle lähtenyt Kalle Lindroth on pistänyt ekan musiikkivideonsa nettiin. Itse biisi on aikamoinen Knipi/Mikki -pastissi, mutta voi olla että vielä joskus biisi paljastuukin heidän sutaisemakseen.

13. syyskuuta 2014

Aavikko - Machu Picchu



Aavikon "Planet Fun-Fun" minialbumi ilmestyi jo viime vuoden puolella, mutta nyt siitä on saatu musiikkivideokin ulos. Video on kuvakooste erään elokuvan kuvamateriaalista.

12. syyskuuta 2014

Heikki Kuula - Ekstaasinappi



Heikki Kuulan tuorein single ja musiikkivideo tekee jälleen parhaansa auttaakseen viikonlopun viettäjät vauhtiin Ekstaasinapilla. Meno jatkuu tuttuna eli modernia Suomirockia räppi läpällä höystettynä.

11. syyskuuta 2014

USMI - Ketut ja Tytöt



USMI on omien sanojensa mukaan arvostettujen suomalaismuusikoiden kollektiivi ja he ovat juuri käynnistäneet poikkitaiteellisen julkaisusarjan. Osana sitä myös tämä oheinen erittäin suloinen musiikkivideo.

9. syyskuuta 2014

Jontti & Shaka - Karhu Tietää Totuuden



Jontilla ja Shakalla on asiaa. Eli siis uusi biisi ja sille kans samalla musiikkivideo. Ehkä myös uutta albumia on lupa odottaa ilmestyväksi joskus lähitulevaisuudessa.

8. syyskuuta 2014

Puppa J - Lasitimanttei



Puppa J on syksyn aikana julkaisemassa uutta albumia ja siltä on nyt tyrkyllä ensimmäinen single ja musiikkivideo. "Lasitimanttei" on sekä singlen että ilmestyvän albumin nimi. Tutuissa Suomi-reggae soundeissa pysytellään.

7. syyskuuta 2014

Milla Rumi - Ilot, halut ja valheet



Taide-poppari Milla Rumi on ehtinyt tuuttailla jo melkoisen valikoiman musiikkivideoita tulevalta ensimmäiseltä albumiltaan. Siitä ei tosin vielä ole tietoa, onko kaikki jo julkaissut singlet mahtumassa ko. albumille.

6. syyskuuta 2014

TCT - Rammaa



Jaa että TCT ei jäänytkään vain yhden singlen jutuksi? No kai tämmöisille moderneille "poikabändeille" on edelleen tilausta, ainakin siihen asti kunnes jokainen jäsen löytää sisäisen individualistinsa. Mutta että tämmöistä tällä kertaa. Tossois video.

5. syyskuuta 2014

Poets of the Fall - Daze



Suomen ammattimaisin indie-bändi Poets of the Fall on jälleen julkaisemassa uutta materiaalia. Ensimmäinen musiikkivideo tulevalta albumilta esittelee tutun oloista kuvastua bändin aiemmilta pätkiltä. Pahoittelemme myös videon alkuun tungettua sponsorin logoa.

4. syyskuuta 2014

Hätä-Miikka - Meidän rappu



Hätä-Miikka on tehnyt uuden musiikkivideon sellaisten ystäville. Luvassa on huumoria niin itse musiikin kuin myös videon osalta ja Salkkarinsa tuntevat saavat varmasti itselleen jotain hymähdeltävää.

3. syyskuuta 2014

No Shame - Viimeinen kesä



No Shamelta on tupsahtanut vielä kesäinen musiikkivideo uudelta albumiltaan. Kai sitä vielä syyskuun alussa voi yhden tällaisen katsella.

2. syyskuuta 2014

Gracias - OD Cumulus w/ Noah Kin



Gracias on jälleen saanut uuden musiikkivideon julkaisukuntoon. Uusimmalla videolla on mukana menossa myös Noah Kin.