31. tammikuuta 2015

Pariisin Kevät - Haamupuhelu



Pariisin Kevät julkaisi viimeksi biisin Eppu Normaali -tribuuttilevylle, mutta nyt on luvassa taas ihan uutta materiaalia Arto Tuunelan biisikynästä. Entistä enemmän kuulostetaan menevän silkan tuottajavetoisen tuotannon sijasta yhtenäisen bändisoitannan suuntaan.

30. tammikuuta 2015

Julma H - Suomineito



Julma Henri on julkaissut uuden singlen ja biisiä on tietenkin ollut tuottamassa hänen partner in crime Euro Crackistä eli RPK. Tutun dementoitunut meininki jatkuu tällä "Suomineito" singlelläkin.

29. tammikuuta 2015

Black Lizard - All Her Time



Black Lizardin debyyttialbumi taisi olla yksi ilmestymisvuotensa pienoisista yllättäjistä, mutta myös yhtä lailla kestosuosikki blogien piireissä. Toinen albumi on jo tuloillaan ja ensimmäinen musiikkivideo siltä on ohessa. Psykedeelisissä shoegaze-sfääreissä jatketaan, kuten arvata saattoi.

28. tammikuuta 2015

Puhuri - Etsintäkuulutus



Puhuri julkaisi debyyttialbuminsa "Trimmattu, kammattu, vimmattu" kolmisen viikkoa sitten. Modernia suomirockia soittavan bändin tuoreimman musiikkivideon sopikin siis ilmestyä juuri tähän väliin. Videon on ohjannut Lapkostakin tuttu Ville Malja.

27. tammikuuta 2015

Satellite Stories - Heartbeat



Helmikuun lopulla ilmestyvän uuden albumin myötä uudessa nosteessa oleva Satellite Stories on julkaissut ensimmäisen musiikkivideon kyseiseltä albumilta. Bändi alkaa pikkuhiljaa erottua edukseen muista genrensä edustajista, joten kansainvälistymistyö ei näytä menneen hukkaan.

26. tammikuuta 2015

Forwardman - Against The Wheel



Forwardman on saanut ensimmäisen albuminsa valmiiksi ja "This Ain't No Rocket Science" julkaistaankin digitaalisesti vielä tämän viikon perjantaina. Sen kunniaksi on myös valmistunut uusi musiikkivideo, tällä kertaa "Against the Wheel" biisistä. Albumilta jo julkaistujen videoiden perusteella onkin lupa odottaa hyvinkin monipuolista albumikokonaisuutta.

21. tammikuuta 2015

Erakossa - Löysään Hirteen



Suomalaista punkrockperinnettä jatkava Erakossa tuntee tehneen oheisen "Löysään hirteen" musiikkivideon sillä tavalla miten punkbändin kuuluukin tehdä asiat: itse.

20. tammikuuta 2015

Them Bird Things - The Bride Who Came To Yellow Sky



Suomalais-amerikkalainen indie/americana-kokoonpano Them Bird Things on julkaisemassa helmikuussa uutta albumiaan. Siitä on maistiaseksi julkaistu uusi musiikkivideo. Siispä villasukat jalkaan ja video pyörimään!

19. tammikuuta 2015

Lapko - Money for Nothing



Pillifarkkurockin suurin suomalainen toivo Lapko on parin hiljaisemman vuoden jälkeen taas äänessä uuden singlen eli Money For Nothingin myötä ja myöhemmin myös uuden albumin kera. Oheinen autoilurokkivideokin ajaa sopivasti asiansa.

17. tammikuuta 2015

Egotrippi - Uusi aamu



Egotrippi on valmistautunut julkaisemaan täysin uutta materiaalia edellisen "omia lainabiisejä" sisältäneen kokoelman jälkeen. Keväällä ilmestyvä "Vuosi nolla" lienee jälleen uuden aikakauden alku ja se alkaa tällä singlellä ja musiikkivideolla.

16. tammikuuta 2015

Mokoma - Sinne missä aamu sarastaa



Mokoman mokoma on julkaisemassa jo kymmenettä albumiaan tässä talven aikana ja täytyyhän siitä jo esimakua maistattaa. "Sinne missä aamu sarastaa" on eka single ja video ko. albumilta ja on peruspätevä soittelua ja riehumista sisältävä hevivideo.

15. tammikuuta 2015

Tähtiportti - Poikarakkaus



Eilen kansakuntamme tietoisuuteen iskettiin tieto Tähtiportti-superkokoonpanosta, jonka jäsenistö on kohtalaisen vakuuttava. Heidän vakuuttavuutensa voitte todentaa oheiselta mieskauneutta tihkuvalta musiikkivideolta.

14. tammikuuta 2015

Vähäsarja - Lähden vuorille



Vähäsarja on julkaisemassa debyyttialbumiaan helmikuun puolella Helmi levyt -merkillä. Silläkin uhalla että tämä on latteasti sanottu; kyseessä on laulaja/lauluntekijä. Ohessa luonnollisesti musiikkivideo eräästä tulevan albumin biisistä.

13. tammikuuta 2015

View - Avalon



Suomalainen hiphop-artisti View pistää debyyttisingleä ulos esimerkiksi oheisen musiikkivideon muodossa. Ei siis pidä häntä sekoittaman The View -yhtyeeseen. Hra View ja Redrama ovat ulkonäkönsä puolesta miltein kuin kaksi marjaa.

12. tammikuuta 2015

Pete Parkkonen - Maailma mua vastaan



Kuten iso teksti musiikkivideon alussa sen sanookin, on Pete Parkkosen tuore video sidoksissa tulevaan nuoriso-elokuvaan. Video tuntuu olevan hyvinkin samanhenkinen kuin mukaan editoidut pätkät itse elokuvasta.

9. tammikuuta 2015

Aste - Himalaja



Aste tuuttasi jo viime vuoden puolella tämän uusimman musiikkivideonsa ulos, mutta jaamme mielellään vielä näitä mattimyöhäisiä koska uuden vuoden videotuotanto ei ole toistaiseksi ollut kovin vilkasta. Mutta siis tästä vähän proteiinirahkahiphoppia.

8. tammikuuta 2015

Cats Of Transnistria - San Francisco



Cats of Transnistria on julkaisemassa ensi viikolla "Away" EP:n. Julkaisulta löytyvälle "San Francisco"-kappaleelle onkin nyt leikattu kasaan ranta-aiheinen musiikkivideo.

5. tammikuuta 2015

Elastinen - Eteen Ja Ylös



Elastinen pukkaa uutta singleä ja musiikkivideota ulos. Homma jatkuu edelleen jo hyvinkin tutuksi tulleella huomiotalousuomihiphop-linjalla.

4. tammikuuta 2015

Club De Lay - Harvest



Uusi vuosi on mukava aloittaa uudella sähköpostiimme tupsahtaneella kotimaisella musiikkivideolla. Club De Lay julkaisi viime vuonna musiikkia EP-mitassa pariinkin otteeseen ja tässä onkin musiikkivideo "Harvest"-biisille, joka löytyy EP:istä jälkimmäiseltä.