28. helmikuuta 2015

Mäkki - Yössä ft. Adi L Hasla, Sini Sabotage / Dippaa



Mäkki on julkaissut uuden albumin ja sitä promotaan uusilla musiikkivideoilla. Niitä onkin ehtinyt kertyä nurkkiin jo kaksin kappalein helmikuun aikana joten laitetaanpa ne tupla-mällinä jakoon!

25. helmikuuta 2015

Satellite Stories - Vagabonds



Satellite Storiesin edellisen musiikkivideon julkaisusta ei ollut kulunut montaakaan viikkoa, kun uutta videota jo pukkaa. Vagabonds on jo kolmas single piakkoin ilmestyvältä albumilta.

23. helmikuuta 2015

Isac Elliot - Parachute ft. Satin Circus



Isac Elliot jatkaa omaa kulkuaan suhteellisen erillään toisesta teini-ilmiöstä, Robinista. Tässä jälleen uusi single Iisakilta ja mukana feattaamassa vielä yksi suomalainen teini-ilmiö, Satin Circus. Itse video on suhteellisen yksinkertainen soitteluvideo.

22. helmikuuta 2015

Titta - Niin yli susta



Elektronisen tanssimusiikin ollessa hyvinkin suosittua, on piristävää huomata että jotain enemmän syntikkapopin kuuloistakin uskalletaan tai muistetaan tehdä näin niinku mainstream tasolla. Näin tekee muun muassa Titta "Niin yli susta" singlellään.

21. helmikuuta 2015

SMC Lähiörotat - Ja niin se menee



SMC Lähiörotat muistelevat muun muassa menneiden vuosikymmenten skeitti-skeneä pääkaupunkiseudulla tällä uudella biisillään. Musiikkivideoon on tietenkin sisällytetty näitä samoja muistoja videokatkelmien muodossa. Sampokujalta tietenkin aloitetaan.

20. helmikuuta 2015

J.O.S. - J.O.S.



J.O.S. is back! Tällä poppoolla on jälleen pistää kehiin uusi biisi ja uusi musiikkivideo. Tämä nimikkobiisi henkii hieman instru hiphopin henkeä. Videolla nähdään miten katumaalaistaide syntyy.

19. helmikuuta 2015

Tiisu - Elämältä turpiin sain



Tiisulta on jälleen tyrkyllä uusi biisi musiikkivideon muodossa. "Elämältä turpiin sain" -video tuo omalla tavallaan mieleen netti-ilmiöiksi tarkoitetut, näyttävät ja yhdellä kokonaisella otoksella purkitettavat musiikkivideot, jotka vaativat tekijöiltään tarkkaa suunnittelua.

18. helmikuuta 2015

Adi L Hasla - Flipperi ft. Aito Mäkki, Tommy Cash



Adi L Haslan uusi biisi ja musiikkivideo asiaankuuluvilla feattaajilla. Aikas perus trap-vaikutteinen biisi perusläpillä ja perusvideolla.

17. helmikuuta 2015

Hisser - Alienhood



Hisser on pistänyt pihalle jälleen uuden biisin ja siksi myös uuden musiikkivideon. Eräässä some-palvelussa julkaistujen kuvien perusteella kyseessä alkaa olemaan jo bändi, eikä vain yksittäinen artisti. Tai ainakin ehkä livenä.

16. helmikuuta 2015

Nightwish - Élan



Nightwish on nyt siinä asemassa, että se pääsee toteuttamaan omaa luontoaan 100% täydellisyydellä; se on vihdoinkin aito DFFSGM-bändi. Tulevan albumin ensimmäisen single ei nimestään huolematta ole suksi-sponssin lähtölaukaus. Tai ainakaan musiikkivideolle suksia ei ole viitsitty jalkauttaa.

15. helmikuuta 2015

Haloo Helsinki! - Kiitos ei ole kirosana



Haloo helsinki! on julkaissut ahkeraan musiikkivideoita uusimmalta(kin) albumiltaan ja tässä olisi jälleen yksi uusi video. Kiitos ei ole kirosana -videossa nähdään bassottoman Ellin lisäksi pätkiä jostain keväällä alkavasta draamasarjasta.

14. helmikuuta 2015

Robin - Sua varten



Ystävänpäivä, Robin, uusi musiikkivideo... tämä kaikki sua varten. No ei sentään. Paitsi ehkä vähän. EDM-tamppauksen parissa jatketaan.

13. helmikuuta 2015

Vähäsarja - Anneli



Taattua Helmi levyt -laatua on jälleen vuorossa kun Vähäsarja on julkaissut uuden musiikkivideon. Räntäsadetta linssissä on tässä videossa. Ikäänkuin alkavan hiihtoloman kunniaksi.

12. helmikuuta 2015

Spekti - Scatman feat. Tasis



Spekti on jälleen julkaissut uuden biisin ja musiikkivideon. Mietimmepä vaan että kuinka moni biisin kohdeyleisöstä ymmärtää kulttuurillista viittausta biisin nimessä? Ja jos ymmärtää niin kuinka väärin?

9. helmikuuta 2015

Paperi T - Resnais, Beefheart & Aalto



Paperi T on jälleen valmis pläjäyttämään pöytään uuden singlen ja sille vielä musiikkivideonkin! Nopealla silmäyksellä video vaikuttaa yksinkertaiselta ja tavanomaiselta. Mutta: se on kuvattu yhdellä otolla, valaistu harkiten ja ohjattu ajatuksella. Diippi biisi on saanut vertaisensa videon.

8. helmikuuta 2015

Järjestyshäiriö - Särkyneiden sydänten kulmilla



Uuden musiikin kilpailun karsinnat ovat käynnistyneet ja ensimmäiset finalistitkin ovat jo ratkenneet. Tässä kuitenkin Järjestyshäiriön ehdokasbiisi musiikkivideon muodossa. Heidän jatkonsa selviää vasta parin viikon kuluttua.

7. helmikuuta 2015

Tilhet, pajut ja muut - Puuhevonen



Tilhet, pajut ja muut lienee ammentanut innoitusta Scandinavian Music Groupista ainakin tämän Puuhevonen-singlensä kanssa. Ei se mitään, moni SMG-fani katselee ja kuuntelee oheisen musiikkivideon varmasti mielellään. En silti osaa yhtään sanoa ovatko Kokkos-manerismit ja Kokkos-tekstit ironiaa vai tribuuttia.

5. helmikuuta 2015

Pertti Kurikan Nimipäivät - Aina mun pitää



Viime viikkoina Pertti Kurikan Nimipäivät on saanut kohtalaisen paljon huomiota UMK-kiinnityksensä ansiosta. Ehdokkuutta on fiilistelty aina ulkomaisissa punk-foorumeissa asti. Onko heistä Suomen euroviisuedustajiksi ratkeaa talven mittaan. Ohessa musiikkivideo bändin ehdolle asettamasta biisistä.

4. helmikuuta 2015

Uhrijuhla - Syksy



Uhrijuhla on julkaissut musiikkivideon, joka antaa esimakua yhtyeen maaliskuussa ilmestyvältä uudelta albumilta. Videossa mennään syystunnelmissa, jotka näin keskellä karmeimpia loskakelejä tuntuvat jälleen erittäin tervetulleilta.

2. helmikuuta 2015

Elifantree - Layers



Elifantree on tänään julkaissut uuden singlen ja sitä vauhdittamaan myös uuden musiikkivideon. Parin viikon sisään on myös ilmestymässä uusi albumi. Mutta tässä siis Layers.

1. helmikuuta 2015

Yhdentekevää - Alussa oli rytmi



Hiphop-orkesteri Yhdentekevää on julkaissut ensimmäisen singlen tulevalta albumiltaan. Alussa oli rytmi ja sit lopussa joku sämple. Heh heh.