30. maaliskuuta 2015

Kristiina Wheeler - Kaiken keskellä ft. Antti Kleemola



Kristiina Wheeler on julkaissut uuden singlen. Edellinen albumi häneltä on ilmestynyt vuonna 2012, joten oletan että uusi albumikin saattaa olla tuloillaan. Ohessa tietenkin myös uusi musiikkivideo.

28. maaliskuuta 2015

Siinai - Jonotus



Siinain Supermarket-albumin viimeisin musiikkivideo kuvaa tietokonemallinnettua merenpohjaa, mutta itse biisi kertoo marketin kassalla jonottamisen fiiliksistä.

27. maaliskuuta 2015

J.O.S. - Spearmint Story



J.O.S. jatkaa edellisten biisiensä tavoin erittäin monipuolisten elektronisen musiikin sävellysten parissa. Toistaiseksi kuultujen näyttöjen perusteella skaala menee jossain IDM:n ja drum'n'bassin sekä ympäripyöreän electronican kieppeillä. Albumi kiinnostaa.

26. maaliskuuta 2015

Lemmen Kätyrit - Erotiikan Pendolino



Jälleen on debyyttisingleä ja musiikkivideota jaossa blogissamme. Tällä kertaa vuorossa on Lemmen kätyrien kappale "Erotiikan Pendolino". Emme osaa vielä päättää onko tyylinä kyseessä hyvin itsetietoinen iskelmärock vai jonkinlainen varovainen parodia iskelmästä.

25. maaliskuuta 2015

Von Hertzen Brothers - New Day Rising



Von Hertzen Brothersin tuorein albumi "New Day Rising" ilmestyi tänään ja siksi onkin hyvä syy kaivella esiin reilu kuukausi sitten julkaistu musiikkivideo albumin nimikkobiisistä. Arvostukset videon kuvauksien aikatauluttajalle, koska laivaliikenne.

24. maaliskuuta 2015

Juno - Sinä päivänä lopetan



Junolta on nyt tullut vaihteeksi täysin omissa nimissään julkaistu biisi kaikkien feattauksien tai kollektiivien julkaisujen vastapainoksi. Ihan pätevä on tämä musiikkivideokin.

23. maaliskuuta 2015

Jonne Aaron - Ota mut



Jonne Aaronin sooloura jatkui uusimman albumin muodossa viime vuoden lopulla ja nyt kyseiseltä albumilta on eristetty markkinointitoimenpiteenä uusi musiikkivideo "Ota mut" biisille.

22. maaliskuuta 2015

Pekko Käppi & K:H:H:L - Mun vereni



Pekko Käpin tämänhetkinen projekti "Pekko Käppi & K:H:H:L" on julkaissut albumin aiemmin tässä kuussa. Tottahan toki sitä musiikkivideolla promotaan. Psykedeelistä bluesia kun poljetaan niin videokin on sen mukainen.

21. maaliskuuta 2015

Noah Kin - Do That



Noah Kinin uusi musiikkivideo on jälleen todellisuutta ja siksipä katselemme sen täällä nyt. Tyylikkäässä videossa nähdään jos jonkinlaista graafista kikkaa nopeiden leikkausten säestämänä.

20. maaliskuuta 2015

Scandinavian Music Group - Suurin rakkaus



Scandinavian Music Groupin viimeisin albumi on edelleen vahvasti muistissa ja muun muassa allekirjoittaneella edelleen soitossa. Tästä huolimatta bändiltä pukkaa jo uutta materiaalia ja myöhemmin tänä vuonna myös uutta albumia. Videoksi on kuvattu yksinkertaisen toimiva kuvaelma keikalla.

19. maaliskuuta 2015

Mitra - Kukka kaipaa valoa



Valkoisen naisen gospel-tilittelyä ei olla tässä blogissa ihan hiljattain kuultu, joten Mitran tuore biisi ja musiikkivideo "Kukka kaipaa valoa" korjaa hetkeksi sen puutteen.

18. maaliskuuta 2015

Adi L Hasla - Nuori pelaaja ft. Tippa-T



Adi L Hasla on vauhdissa jälleen. Aiheena Nuori pelaaja ja mukana itse menossa on myös nuori pelaaja eli Tippa T.

17. maaliskuuta 2015

Sameli - Leon Laulu



Postilaatikostamme löytyi pitkästä aikaa musavideovinkki! Tällä kertaa vuorossa on laulaja/lauluntekijä Sameli ja kotistudion uumenissa kuvattu musiikkivideo "Leon laulu".

16. maaliskuuta 2015

The Hearing – Swallow



The Hearing on hiljattain julkaissut jo neljännen musiikkivideon debyyttialbumiltaan "Dorian", joka julkaistiin jo parisen vuotta sitten. Mutta jos albumin potentiaali kantaa edelleen promovideoiden tuottamiseen niin tokihan niitä sopii tehdä ja julkaista. Oheinen Swallow-video on herttainen "paperianimaatio".

Stig - Lupasit et kelpaan näin



Stig jatkaa edelleen pop-uraansa hiphop-uransa sijaan. Mutta mikäs siinä jatkaessa jos siltä tuntuu. Tapansa mukaan Stig on itseironisessa roolissa omassa musiikkivideossaan ja huumoria riittää.

14. maaliskuuta 2015

Sanni - 2080-luvulla



Sannilta ilmestyy uransa toinen albumi huhtikuun puolella ja siltä on nyt julkaistu ensimmäinen single musiikkivideon kera. Suhteellisen perus settiä.

13. maaliskuuta 2015

Yona - Syyt



Uutta Yonaa! Kyllä, uusi albumi ilmestyy reilun kuukauden kuluttua ja ensimmäinen single musiikkivideoineen päivineen on saatu pihalle. Musiikkivideo tuo mukavasti mieleen muutaman vuosikymmenen takaiset soul- ja r'n'b-artistien tunnekuohuiset kiehnäys-videot.

12. maaliskuuta 2015

Ville Leinonen - Kenkäpurolaulu



Ville Leinonen julkaisi viime viikolla uusimman albuminsa ja tottahan toki sille löytyy myös musiikkivideo. Tällä kertaa musisoidaan vähän folkimmin, iskelmää tietenkään unohtamatta.

11. maaliskuuta 2015

Neøv - Woolen Pumpkin Shirt



Neøv julkaisi tuossa vajaa kuukausi sitten toisen albuminsa ja se onkin jo ehtinyt kerätä runsaasti positiivisia arvosteluja. Oman arvionne voitte muodostaa tämän uuden musiikkivideon perusteella.

10. maaliskuuta 2015

Lake Jons - I Come Clean



Lake Jons on Gaea-levymerkin uusi tulokas. Bändin ensimmäinen musiikkivideo ja single ilmestyi hiljattain indie popista ja rockista nauttivien riemuksi. Oheinen video on kauniisti kuvattu ja lavastettu.

9. maaliskuuta 2015

Gasellit - Älä muista pahalla ft. Iisa



Gasellit ovat julkaisseet uuden singlen Iisan kanssa ja sen myötä odotellaan jo uutta albumiakin julkaistavan lähitulevaisuudessa. Mutta odotellessa kuitenkin katsellaan tämä musiikkivideo.

8. maaliskuuta 2015

Uhrijuhla - Uhrilehto



Uhrijuhla julkaisi tällä viikolla toisen albuminsa, "Jokainen on vapaa lintu". Yhtye julkaisi myös hiljattain uuden musiikkivideon joka on nähtävissä ohessa. Uhrijuhlaa videolla ei nähdä, mutta sen sijaan näemme Kauko Röyhkän. Röyhkähän löytyy tällä hetkellä yhtyeen kokoonpanosta.

7. maaliskuuta 2015

Aivovuoto - Seinä seinä seinä seinä ft. Khid



Melkoinen KC/MD mafian keskittymä on tallentunut tälle Aivovuodon uudelle musiikkivideolle. No tietenkin on kun samoista tekijöistä kuitenkin puhutaan. Ja katsokaahan video ihan kokonaan koska lopussa on pieni pay-off.

5. maaliskuuta 2015

Mari Rantasila - Rakkaudesta



Mari Rantasilalla on aiempaa kokemusta kotimaisten elokuvien soundtrackien popularisoimisesta omalla panoksellaan. Tästä esimerkkinä muun muassa Raid tv-sarjan ja elokuvan kokonaisuus, jossa hän myös näytteli. "Rakkaudesta" löytyy tänä vuonna ilmestyvästä elokuvasta "Henkesi edestä", jossa Mari Rantasila jälleen myös näyttelee.

3. maaliskuuta 2015

Redder - Fifteen More Minutes



Redder on julkaissut uuden musiikkivideon ja uuden biisin. Meininki on säilynyt yhtä kokeellisena kuin viimeksikin, mutta ei ehkä ihan yhtä outona.

2. maaliskuuta 2015

Gettomasa - Ota Kiinni Jos Saat



Gettomasa vastaa tämän päivän uudesta musiikkivideosta. Ei takerruta nyt siihen että se ilmestyi lähes kolmisen viikkoa sitten. Hitto että tulikin nälkä kun näki take away kebabit pojilla autossa mukana.

1. maaliskuuta 2015

Krista Siegfrids - On & Off



Eilinen Uuden musiikin kilpailun finaali käyköön aasinsillasta parin vuoden takaisen UMK-voittajan eli Krista Siegfridsin uuden singlen ja musiikkivideon jakamiseen. Mustavalkoisessa musiikkivideossa nähdään vähän on ja off kiehnäämistä.