30. huhtikuuta 2015

MursuSikari - Änkkäri



Kun tätä Turku Rock Academy -porukkaa nyt on ollut esillä niin jatketaan vielä MursuSikarin uuden "Änkkäri" musiikkivideon verran. Sopivaa musiikkia varmasti myös vapun rientoihin.

29. huhtikuuta 2015

Pariisin Kevät - Hän saapuu luokseni pimeydessä



Pariisin Kevään uusi albumi "Musta laatikko" on julkaistu hiljattain ja siksi yhtyeeltä pukkaa uutta musiikkivideotakin. Saa nähdä julkaistaanko albumilta seuraavaksi vielä "Kesäyön" veroinen kesähitti...

27. huhtikuuta 2015

Versaille - Hukut hiljaa



Turku Rock Academy -bändiprojektilla on jälleen asiaa. Tällä kertaa Versaille on julkaissut debyyttisinglensä ja siitä on nähtävissä toki myös musiikkivideo.

26. huhtikuuta 2015

Kevin Tandu - Villit tytöt



Kevin Tandu esiintyy nyt uudessa musiikkivideossaan "Villit tytöt". Tämän biisin asetelmasta tulee mieleen eräs vitsi Mel Brooksin "Blazing Saddles" elokuvasta. Saatta tosin itse päätellä mikä niistä.

25. huhtikuuta 2015

Viper Arms - You Will Not Possess Me



Viper Arms on saanut uuden singlen ulos ja sen seurauksena tuotettua myös uuden musiikkivideon. Raskasta rockia ja Suomi-filmien romantiikkaa yhdistelevä video toimii kuin häkä näin kesää odotellessa.

23. huhtikuuta 2015

Super Duve - Heipä Hei (feat. Mike Mo)



Super Duve on käynyt kuvaamassa lomavideon uudelle "Heipä Hei" singlelleen. Kuvista päätellen on ollut lämmintä.

21. huhtikuuta 2015

Wöyh! - Aarteenryöstäjä / Kamppailu merellä



Veljekset Hyyrynen eli Wöyh! julkaisi viime viikolla toisen albuminsa ja sitä sietääkin sitten ihmetellä ihan kahden videon voimalla. Häröilevää taidehevirockia siis tupla-mälli!

20. huhtikuuta 2015

Pekko Käppi & K:H:H:L - Laihan koiran haukku ei kuulu taivaaseen



Vaalien jälkeisenä päivänä onkin helppo hieman vakavoitua diipimmän kaman äärelle. Pekko Käpin uudelta albumilta ollaan nääs nyt saatu toinenkin musiikkivideo ihmeteltäväksi. Sen onkin ohjannut kotimaisten indie-videoiden erikoisosaaja Sami Sänpäkkilä.

19. huhtikuuta 2015

Haloo Helsinki! - Kuussa tuulee



Haloo Helsinki! on julkaissut noin sadannen musiikkivideon uusimmalta albumiltaan. No ainakin tällä "Kuussa tuulee" videolla nähdään Elli taas basson varressa. Kuulostaa muuten ihan PMMP:n Lautturilta tämä biisi.

Pyhä Lehmä - Hullun lehmän tauti



Pyhä Lehmä on jälleen vauhdissa uuden musiikkivideon kera. Hullun lehmän tauti -videossa tullaan kalansilmälinssiä pitkin nenille kuin ysärivideoissa konsanaan!

18. huhtikuuta 2015

Lowlife Philosophers - Lightning Rods



Porin tunnetusta skenestä ponnistava Lowlife Philosophers palaa myöhemmin keväällä uuden albumin kera. Sitä ennen katsellaan uusi, hyvin pehmeitä arvoja vaaliva musiikkivideo "Lightning Rods" -biisille.

16. huhtikuuta 2015

Musta Barbaari - Kuka Pelkää Pimeet



Stadin revityin laku on palannut pajalta revitympänä kuin koskaan. Nyt kysytään että "Kuka pelkää pimeet" uuden singlen ja musiikkivideon muodossa.

12. huhtikuuta 2015

Tippa-T - Ylöspäin



Tippa-T on taas asialla. Käsittämätön meno jatkuu, mutta te lukijat saatte itse määritellä onko se hyvällä vai huonolla tavalla käsittämätöntä. Can't unsee Tippa-T:n pinkkiä kampausta.

11. huhtikuuta 2015

Elastinen - Mikään Muu Ei Merkkaa



Proteiinirahkaräpin kiistaton kuningas Elastinen on julkaissut uuden albumin tässä hiljan. Sen myyntiä edistetään iltapäivälehden erikoisliitteen lisäksi muun muassa oheisella musiikkivideolla.

10. huhtikuuta 2015

Paperi T - Elokuva ft. P-K Keränen



Paperi T:n sooloalbumi on ollut yksi kevättalven hämmästyttävimmistä yllättäjistä. Hämmästyttäminen ja yllättäminen jatkuu tälläkin uudella singlebiisillä ja musiikkivideolla.

8. huhtikuuta 2015

Timo Kiiskinen - Plussapisteiden maa



Jatketaan nyt Kaihon artistien uusien musiikkivideoiden esittelyä kun kerta vauhtiin päästiin. Tällä kertaa vuorossa on Timo Kiiskinen ja musiikkivideo biisille "Plussapisteiden maa".

5. huhtikuuta 2015

Suora Lähetys - Kosto on kuollut



Kaiho-levymerkillä levyttävä "Suora lähetys" on julkaissut musiikkivideon singlelleen "Kosto on kuollut". Ei mikään yllätys että kappaleen sanoituksesta ja osittain myös sävellyksestä on vastannut Kaihon taustavaikuttaja Tuure Kilpeläinen.

4. huhtikuuta 2015

Heavyweights Band - Mummon Saunaan



Jälleen kerran pääsemme korjaamaan sähköpostilaatikkomme satoa! Tällä kertaa vuorossa on Heavyweights Band -yhtye sekä heidän "Mummon saunaan" musiikkivideonsa. Erästä new wave -klassikkoa tässä uudelleentulkitaan huumorilla.

1. huhtikuuta 2015

The Wrecking Queens - Pigeons



The Wrecking Queens on edennyt toissakesäisestä yksittäisestä kesäsinglestä vihdoinkin tuloillaan olevan seuraavan albumin ensimmäiseen singlelohkaisuun. Allekirjoittanut toivoo että parin kesän takainen single löytyisi tulevalta albumilta, mutta nykyinen suunta kuulostaa joka tapauksessa kiinnostavalta.