31. maaliskuuta 2016

Ruger Hauer - Sekasin



Uutta musavideota ja singleä pukkaa taas Ruger Hauerilta ja messissä myös Iisa. Yhtyeen uusi albumikin ilmestyi hiljattain. Sen verran suurelle yleisölle suunnatulta kyllä kuulostaa jo tämä, että hätäisin voisi luulla Ruger Hauerin kärkkyvän Teflon Brothersin tontille... Paitsi että Pyhimys vaikuttaa molemmissa yhtyeissä eli never mind.

29. maaliskuuta 2016

Atomirotta - Älä huoli tyttö



Kas Atomirottaa pukkaa jälleen! Tämä uusi musavideo sisältää mielestämme sen verran kiinnostavaa animaatiota, että se olisi saanut olla itseasiassa ihan kokonaan toteutettu näin.

27. maaliskuuta 2016

Tommishock, Kalifornia-Keke - Ilmestyksiä ft. RPK



Tommishockin ja Kalifornia-Keken yhteinen julkaisu "Rotaatio" näytti nousseen juuri albumilistalle, joten laitetaanpa heidän tuore musavideo sen kunniaksi jakeluun. Mukana myös RPK.

26. maaliskuuta 2016

Mira Luoti - Puhu mulle hulluudesta



Mira Luodin toinen soolo-sinkku on saatu eetteriin musavideon kera. Miran biisi näyttäisi löytyvän myös videolla promottavasta kotimaisesta elokuvasta, joka ilmestynee kevään aikana.

25. maaliskuuta 2016

Big Pharma - Suburban Trap ft. Heikki Petrell



Big Pharma on taiteillut musavideoita eetterin jo komean liudan. Siksi kukaan ei varmaan ylläty että albumikin on vihdoin tulossa huhtikuussa. Tässä nyt kuitenkin "Suburban Trap" ja messissä myös Heikki Petrell.

22. maaliskuuta 2016

New Fashioned - Complete Me



Turku Rock Academyn satoa päästään korjaamaan taas vaihteeksi. New Fashioned on julkaissut musavideon "Complete Me" biisillensä. Oikein menevää jälkkipunkkista kitaran helkyttelyä tämä.

21. maaliskuuta 2016

Chestburster - Faces In The Rain



Nyt on taas luvassa hieman viihdettä rouheamman raasteen rouskuttajille. Doomahtavaa laajausta, hevirokkia ja blastbeattia à la Chestburster. Albumikin on jo ulkona.

19. maaliskuuta 2016

Prinssi Jusuf - Nauhat Auki



Prinssi Jusuf on jälleen vauhdissa uuden biisin ja musiikkivideon merkeissä. Nauhat auki musavideo henkii rivien välistä hyvinkin itseironista huumoria. Tai ainakin mun mielestä.

17. maaliskuuta 2016

Mørket - Kruunu



Mørket on julkaissut musiikkivideon biisilleen "Kruunu". Ylösalaisin olevia ristejä ja vuohenpäitä on muuten tälle videolle kertynyt kiitettävän paljon!

15. maaliskuuta 2016

View - Coldest Season



View pisti uutta musavideota kehiin jokunen viikko sitten joten nyt on korkea aika katsastaa se. Kun biisin nimi on "Coldest Season" niin silloin tietenkin somistetaan videota hiilihappojään avulla.

10. maaliskuuta 2016

Grateful Däd - Diktaattorin puhe



Iltapalaksi estradille saapuu vielä Grateful Däd ja esittää Diktaattorin puheen. Musavideo ja musiikkki molemmat ovat samoilla linjoilla kokeellisuutensa kanssa.

Mokoma - Mutta minulta puuttuisi rakkaus



Mokomalta putkahti vielä uusi musavideo noin vuosi sitten ilmestyneeltä Elävien kirjoihin albumilta. Paola Suhosen ohjaamalla videolla päästään ihastelemaan balettitanssia.

8. maaliskuuta 2016

Plutonium 74 - Aleksis Kiven kadulla



Aina yhtä hämmentävä Plutonium 74 palaa uuden singlen ja kuten ohesta näkyy, myös uuden musavideon kera. Uutta albumiakin on luvassa lähitulevaisuudessa.

6. maaliskuuta 2016

Laura Närhi - Supersankari



Laura Närhen sooloura jatkuu ja uutta singleäkin puskee taas ulos. "Supersankari" musavideo on myös pitkästä aikaa esimerkki ehkä jopa liiankin pitkälle konseptoidusta kuvastosta. Mutta onhan se kieltämättä silti näyttävä.

5. maaliskuuta 2016

Valtawirta - Vihreä valo



Valtawirta on julkaissut uuden singlen ja sille tietenkin myös musavideon. Kenties yhtyeeltä voidaan odotella pikkuhiljaa myös albumia kun noita singlejäkin on jo alkanut kertymään useampia.

4. maaliskuuta 2016

Ruger Hauer - Typerykset Jotka Polttavat Pilveä Avoautoissa



Paperi T ja Pyhimys olivat molemmat hyvinkin aktiivisia ja menestyksekkäitä viime vuonna. Tänä vuonna heidän menestys jatkunee uuden Ruger Hauer materiaalin siivittämänä. Siispä ohessa kokoonpanon uusin musiikkivideo.

3. maaliskuuta 2016

Iisa - Kaikki Mitä Et Sanonut



Iisalta puski jälleen uusi musavideo. Design-kodissa viipyilevä kamera-ajo sekä rumpuja soitteleva hämypoitsu oli kaikki mitä tähän musiikkivideoon tarvittiin.

2. maaliskuuta 2016

Eevil Stöö - Aivovamma



Eevil Stöö ei varmastikaan lepää ennenkuin jokaisesta "Iso vauva Jeesus" -albumin biisistä on musavideo tuubissa.