30. toukokuuta 2016

Töölön Ketterä - Kipee (vier. Pianomies)



Töölön Ketterällä olisi taas uutta musavideota jaossa, joten katsellaanpa ja kuunnellaanpa se nyt tästä ajankuluksi. Uudessa "Kipee" biisissä on vierailijana Pianomies.

28. toukokuuta 2016

Stam1na - Elokuutio



Stam1nalta ilmestyi uusi albumi alkuvuodesta ja siltä on nyt saatu ulos taas uusi musavideo. Albumin nimikkobiisin Elokuution livehenkinen video palaa kuvamateriaalillaan keväisen Sakara tourin tunnelmiin.

27. toukokuuta 2016

French Films - Think It Over



Kesä tuli lopullisesti uuden French Filmsin musavideon myötä! Uutta albumia pukkaa lähitulevaisuudessa varmaan myös. Sitä ennen on kuitenkin ihan fyysinenkin single tulossa "Think It Over" biisistä.

26. toukokuuta 2016

Charlotte Someone - Farewell



Sähköpostilaatikon satoa katsellaan taas tänään! Charlotte Someonen "Farewell" soi melankolisesti ja ehkä hieman nostalgisestikin, kuten syntikkapopin usein kuuluukin soida.

25. toukokuuta 2016

Prinssi Jusuf feat. Musta Barbaari - Vuoden Mamu



Lihamyrskyn tumma toukokuu on yhä käynnissä ja sen viimeisin ilmentymä on Prinssi Jusufin ja Mustan Barbaarin uusi, yhteinen single "Vuoden mamu". Ohessa luonnollisesti tuore musavideo kyseisestä biisistä.

24. toukokuuta 2016

Jon Perla Negra – Quiero Hacer el Amor Contigo (Cover)



Sähköpostilaatikosta löytyi jälleen uusia musavideoita ja tänään on vuorossa Jon Perla Negra. Ohessa siis video cover-biisistä "Quiero el amor contigo".

23. toukokuuta 2016

Villa Nah - Stranger



Villa Nah on julkiassut pitkästä aikaa moneen vuoteen uutta musiikkia ja iloisena yllätyksenä myös musavideon uudelle biisilleen. Keikkojakin on kesän aikana luvassa. Toivottavasti luvassa on myös uusi albumi!

22. toukokuuta 2016

Plutonium 74 - Muistatko tämän laulun?



Plutonium 74 on julkaissut jälleen uuden biisin ja musavideon pikkuhiljaa valmistuvalta tulevalta albumiltaan. Innokkaimmat fanit voivat ilmeisesti edistää albumin valmistumista Basso-median verkkosivuilla löytyvästä äänestyksestä.

18. toukokuuta 2016

Negatiiviset Nuoret - Mutsi



Negatiiviset Nuoret murjottavat taas, koska Mutsi. Tällä uudella musavideolla nähdään myös Rähinän artisteja ryhmäterapiassa.

17. toukokuuta 2016

Appiukko - Hei hellitä vähän



Appiukko on julkaissut jälleen uuden singlen ja suureksi iloksi sille on myös tuotettu kaveriksi musavideo! Ohessa siis vauhdikas "Hei hellitä vähän" ja uutta albumiakin uskaltaa varmaan jo alkaa odottelemaan.

15. toukokuuta 2016

Eevil Stöö - Kolmannen silmän kyyneleet



Eevil Stöön "Iso vauva Jeesus" -albumin musavideoiden kavalkadi jatkuu. Tällä kertaa on vuorossa "Kolmannen silmän kyyneleet" ja kyllä tässä ollaan jo siinä uskossa, että ne loputkin uuden albumin biisit saavat vielä visuaalisen muodon.

14. toukokuuta 2016

Megamega - Aamuyö feat. MC Pyhä Lehmä



Megamega on julkaissut musavideon "Aamuyö" biisistään. Mukana menossa on myös Pyhä Lehmä. Reipasta discojytää näin viisu-viikonloppuun!

13. toukokuuta 2016

Puunhalaaja - Päivänkakkaroita



Puunhalaajalta on vihdoin ilmestynyt esikoisvideo viime vuonna ilmestyneen esikoisalbumin seuraksi. Anna Päivänkakkaroiden halata korviasi.

12. toukokuuta 2016

Underwater Sleeping Society - Hexagon Eyes



Uusi Underwater Sleeping Society -albumi on taas yhtä singleä ja musiikkivideota lähempänä todellisuutta. Albumia on lupailtu ilmestyväksi syksyllä, mutta nyt siis fiilistellään harvinaisen toimiva arkistofilmistä koostettu musavideo "Hexagon Eyes" biisille.

10. toukokuuta 2016

Lumottu Apina - Syyntakeeton



Lumottu Apina on julkaissut jälleen uuden musavideon. Tanssirockin parissa jatketaan tälläkin singlellä ja lupaileepa yhtye jo pikkuhiljaa esikoisalbumiakin.

9. toukokuuta 2016

Lasten Hautausmaa - Vilu vie



Lasten Hautausmaa palaa uuden albumin kanssa. Lausten Hautausmaa II julkaistaan toukokuun lopulla. Sitä ennen pääsemme kuitenkin katsastamaan uuden "Vilu vie" musavideon.

8. toukokuuta 2016

Avionin Prinssi - Niin Gimis On Stadi



Avionin Prinssiltä ilmestyi jälleen uusi musavideo. Uudella biisillä kuullaan stadin slangia. Tässä nyt seuraavaksi toivomme ja odotamme lisää murre-räppiä!

6. toukokuuta 2016

Erakossa - Nollaus



Katsojavihjeen pohjalta löytyi Erakossa-yhtyeen uusi musavideo. Ja ajankohtainen on biisin teemakin: kesäisten kelien ja erinäisten urheilukisojen keskellä tehdään tänäkin viikonloppuna varmasti useampikin nollaus.

5. toukokuuta 2016

Mira Luoti - Musta laatikko



Luodin Miralta on ilmestynyt jälleen uusi single ja musavideo. Nyt ollaan soundillisesti lähempänä sitä, missä Mira kunnostautui PMMP:ssä eniten eli hieman synkemmissä tunnelmissa ja post-punk -vaikutteissa.

4. toukokuuta 2016

Mikko Joensuu - Warning Sign



Mikko Joensuulta ilmestyi parisen vuotta sitten EP, mutta tällä viikolla herralta ilmestyy ihan albumimittainen julkaisu: Amen 1. Siltä on lohkaistu musavideona oheinen "Warning Sign" musavideo. Ja kaunis video vielä onkin.

3. toukokuuta 2016

Awake Again - Turning Point



Nyt olisi jälleen Turku Rock Academyn satoa tyrkyllä. Awake Again on julkaissut esikoissinglensä "Turning Point" ja sitä myöten myös uuden musavideon.

2. toukokuuta 2016

Tarja - No Bitter End



Tarjalta puskee uutta albumia ihan kaksin kappalein tulevan kesän aikana, joista ensimmäinen ilmestyy kesäkuussa. Sen ensimmäinen single on katsastettavissa oheisen musavideon muodossa.

1. toukokuuta 2016

Teflon Brothers - Lähiöunelmii ft. Mariska



Teflon Brothers esittelee uudessa musavideossaan lähiunelmiaan Mariskan kanssa. Videon toteutuksessa on aivan nerokas idea: laitetaan jengiä lip-synkkaamaan biisiä yhdysvaltalaisessa getossa. Lisäksi Mynthon tuotesijoittelua. Repesin.