30. kesäkuuta 2016

Maria Mono - Superkuu (Paratiisi 2.0)



Kesäinen kirmailu ja karaokevideoiden nostalgia ovat aika hyvät eväät kesäisen biisin kuvittamiselle. Maria Monon musavideo kappaleelleen Superkuu (Paratiisi 2.0) todistaa sen aika hyvin.

29. kesäkuuta 2016

Ameeba - TNT



Ameebalta on pitkästä aikaa ilmestynyt uusi musavideo. Ja TNT onkin erittäin vimmainen video ja erittäin tiukka biisi.

27. kesäkuuta 2016

Paleface - Emme suostu pelkäämään



Vaikka kaikenlaista on tapahtunut ja varmasti tapahtuu jatkossakin, Paleface ei suostu pelkäämään. Video kertoo harvinaisen selvästi, mitä Paleface ei suostu pelkäämään.

25. kesäkuuta 2016

Olavi Uusivirta - Kultaa Hiuksissa



Suomirock kuuluu ehdottomasti suomalaiseen juhannukseen. Siksi onkin hyvä syy katsella ja kuunnella Olavi Uusivirran uusi musavideo "Kultaa hiuksissa".

23. kesäkuuta 2016

Dalindèo - Slavic Souls



Dalindèo julkaisi uusimman albuminsa huhtikuussa. Nyt uuden Slavic Souls albumin nimiraidasta on saatu julkaistua myös viihdyttävä musavideo.

22. kesäkuuta 2016

Anu's Trio - Valtavat Tissit



Sähköpostilaatikostamme löytyi vaihteeksi taas vihje uuden musavideon suuntaan. Tällä kertaa vuorossa Anu's Trio ja kohtalaisen suoraviivaisesti nimetty biisi "Valtavat tissit".

20. kesäkuuta 2016

Malmö - Sun suulla



Ehkä se kesä ja aurinkoisemmat kelit sieltä nyt kohta tulevat jäädäkseen kun laitetaan Malmön uusi musavideo pyörimään. Mutta jos ei niin sitten tosiaan tyydytään tällä "Sun suulla" -videolla näkyviin kuviin.

18. kesäkuuta 2016

Poniajelu - Katupartiolainen



Poniajelu on julkaissut vaihteeksi uuden musavideon. Se on tehty käyttäen Snapchatin efektitoimintoja. Itse biisi, Katupartiolainen, kommentoi nykytilannetta Suomessa. Uutta EP:tä on luvassa loppukesästä.

17. kesäkuuta 2016

Hullu Elämä - Hullua Elämää



Hullu Elämä on julkaissut musiikkivideon "Hullua Elämää" biisilleen. Kotikutoinen ja kohtalaisen pienellä budjetilla tehty musavideo vakuuttaa toimivuudellaan, sillä lopulliseen videoon ei ilmeisesti ole kovin montaa leikkausta tarvinnut tehdä.

15. kesäkuuta 2016

Spigu - Heille kadut öisin laulavat



Spigun seuraava albumi ilmestyy syyskuussa, mutta sitä ennen saadaan esimakua uuden musavideon voimalla. Tässä siis komeasti kuvattu "Heille kadut öisin laulavat".

14. kesäkuuta 2016

Jepa & Likainen Bisnes - Kesämekko



Jepa & Likainen Bisnes on julkaissut uuden musavideon. Uuden biisin nimi on Kesämekko ja video on lisäksi kesäinen kuin mikä!

12. kesäkuuta 2016

Mira Luoti - Lähiölaulu



Mira Luoti on julkaissut nyt ahkeraan musavideoita single-lohkaisujen kylkiäiseksi. Uusin on Lähiölaulu, joka ei kuitenkaan taida olla klassisen PMMP-hitin eli Matkalaulun jatko-osa. Kyllä, näitä vertailuja tullaan tekemään vielä kauan.

11. kesäkuuta 2016

Avionin Prinssi feat. Jare - Vierivä kivi



Avionin Prinssin edellisestä musavideosta ei ole kovin pitkäkään aika, mutta nyt puskee taas uutta. Tällä kertaa mukana on myös Jare.

10. kesäkuuta 2016

Iida Niini - Laulu sydänsuruille



Iida Niini laulaa hyvin voimaantuneen voimapoppailun sydänsuruista. Siispä "Laulu sydänsuruille" musavideo on katsastuksessa tällä kertaa.

8. kesäkuuta 2016

Aivovuoto - Odotin että



Ulkomailla kuvatut musavideot ovat olleet viime aikoina kovasti muodissa suomalaisten hiphop-artistien ja -yhtyeiden keskuudessa. Aivovuodon uusi video, "Odotin että", jatkaa tätä kaavaa. Mikäs siinä kun jälki on näin häröä ja viihdyttävää.

7. kesäkuuta 2016

OK Cult - Watch What You Say



OK Cult on julkaissut uuden musavideon. "Watch What You Say" ottaa kantaa vihapuhetta vastaan, joten se todellakin joutaa tulla jaetuksi netissä. Uutta albumia on luvassa sitten syksymmällä.

5. kesäkuuta 2016

Saara - The Urge



Saaran maailmanvalloitukselle siunaantui valitettava hidaste taannoin ja sen seurauksena taisi vaihtua ainakin levy-yhtiö ja ehkä myös tuottajakin. Mutta nyt on jälleen uutta biisiä ja samalla uutta musavideotakin. Ja näin ekan kuuntelun perusteella uuden singlen kanssa suunta on lupaavampi.

4. kesäkuuta 2016

Neversayer - The Glass Song



Nyt olisi taas vinkatun videon paikka. Neversayer on tehnyt musavideon The Glass Song biisilleen. Tavallaan suht yksinkertaiseen videoon on saatu mukavasti eloa pienillä graafisilla lisäyksillä.

3. kesäkuuta 2016

Suomen Zorro - Anniina



Suomen Zorrolta on ilmestynyt uusi single. Kesäisen haikea biisi, Anniina, on saanut seurakseen vielä sopivan haikean musavideonkin. Tuore "Muistan sinut Maria" albumikin ilmestyi tällä viikolla.

2. kesäkuuta 2016

Biniyam - All Love feat. Manu Laudic



Biniyamin "The Abyssinian" EP:ltä on lohkaistu uusi musavideo All Love -biisistä. Mukana feattaamassa on Eva & Manu -yhtyeestä tuttu Manu Laudic.

1. kesäkuuta 2016

Päistikka - Aurinkoo!



Päistikka muistuttelee näin kesän aluksi uudella musavideollaan siitä, mistä kesässä yleensä on kyse eli auringon ottamisesta. Koska kohta se harmaa ja sateinen kesäkuu vastaa alkaa kunnolla.