30. elokuuta 2016

Poniajelu - Kaiun luo



Poniajelulta pukkaa jälleen uutta musavideota. "Kaiun luo" on jo toinen musavideo myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta EP:ltä.

29. elokuuta 2016

ARPiA - Nuoruus



Rockyhtye ARPiA on julkaissut vaihteeksi uuden musavideon. "Nuoruus" on samalla yhtyeen esikoissingle ja single ilmestyi viime viikolla.

28. elokuuta 2016

Ville Ojanen - Caravan To Ohcejohka / Ensikosketus



Tällä kertaa tupla-pläjäyksellinen uusia musavideoita katsellaan ja kuunnellaan Ville Ojaselta. Molemmat biisit löytyvät tänä vuonna ilmestyneeltä Kameleontti-albumilta.

27. elokuuta 2016

Jonas And I - Liz / What You Do



Jonas And I on julkaissut peräti kaksi uutta musavideota kerralla. Molemmat videot ovat katsastettavissa ohesta ja ne kertovat yhden pidemmän tarinan.

24. elokuuta 2016

Tilhet, pajut ja muut - Täällä kaukana



Tilhet, pajut ja muut lohkaisevat ainakin vielä yhden musiikkivideon esikoisalbumiltaan. "Täällä kaukana" -video jatkaa pitkää kesäisten, tien päällä kuvattujen musavideoiden perinnettä.

22. elokuuta 2016

Aksim - Ghost Dog ft. Gettomasa



Aksim lähettää hikiset terveiset Jamaicalta uudella musavideollaan "Ghost Dog". Mukana menossa on myös Gettomasa suoraan Jyväskylän viidakosta.

21. elokuuta 2016

Crimsonic - Hide & Seek



Sähköpostilaatikostamme löytyi jälleen videovihje. Kyseessä on uusi tuttavuus Crimsonic ja heidän uusi musavideonsa "Hide & Seek" on tarkastelun kohteena.

18. elokuuta 2016

Tiisu - Sinkkuelämää



Tiisu tarjoaa uuden musavideonsa lisäksi uudenlaisen keinon löytää itselleen treffikumppanin. Kenties tulevilla videoilla nähdään sitten tämän videon jälkimainingeissa kohdanneita pariskuntia?

11. elokuuta 2016

Runoja ja Rusinoita - Am-am-ammattilainen



Runoja ja Rusinoita on ensi viikolla alkava uusi lastenohjelma Yleisradiolla. Ohjelman tunnuslaulusta on tehty myös musiikkivideo, jonka voi katsoa ohesta.

9. elokuuta 2016

RPK - Nälkä



Nyt on RPK:ta vaihteeksi ihan soolona. Uusi single "Nälkä" on nähtävissä ohessa musavideona ja lisääkin on luvassa myöhemmin.

7. elokuuta 2016

Stepa - Muksut



Stepa on julkaissut uuden singlen ja videon tulevalta albumiltaan. "Henget" ilmestyy sitten kun ilmestyy, joten siihen asti on tyytyminen oheiseen musavideoon.

6. elokuuta 2016

Negatiiviset Nuoret - Rakkaus On Pelkkää Painetta Palleissa



Negatiiviset Nuoret ovat vauhdissa jälleen uuden musavideon kera. "Rakkaus on pelkkää painetta palleissa" on biisin nimi, eikä jätä paljoa arvailun varaan sanoituksen teemasta.

3. elokuuta 2016

Heikki Kuula - Hoe



Teflon Brothersista tuttu Heikki Kuula on julkaissut taas uuden videon soolomateriaaliaan. Koska Teflon Brotherskin on niin ahkerasti uppoutunut sponsorien keräämiseen, aiomme kuvitella että tällä videolla oli myös lähiömarketin sponssi!

1. elokuuta 2016

Suora Lähetys - Tumma kaiho



Suora Lähetys on vaihteeksi julkaissut tuoreen musiikkivideon. Uusi video on tehty "Tumma kaiho" singlestä.