21. marraskuuta 2016

Avacia - Pirunhyrrä



Taas olisi esikoissingleä luvassa Turku Rock Academyn kasvateilta. Mitä veikkaatte, irtoaako yhtyeelle soppari eräältä suomalaiselta metalli-levymerkiltä ennen kuin ehtivät edes sanoa "sakara"?

20. marraskuuta 2016

Hellä Hermanni & Kylmät Väreet - Landella



Näin kaamoksen pahentuessa ollaan aika kaukana tämän videon fiiliksistä, mutta ehkä tästä on jollekin apua syysmasennukseen. Tässä siis Hellä Hermanni & Kylmät Väreet biisillään "Landella".

19. marraskuuta 2016

Pijall - Tuntematon Sotilas



Pijall on palannut takaisin kuvioihin uuden musavideon kanssa. Eiköhän sieltä saada vielä uutta albumiakin jossain välissä.

17. marraskuuta 2016

Sanni - Oo se kun oot (feat. Paperi T)



Sannin uudella singlellä ja musavideolla on mukana Paperi T. Mistään duetosta ei ole kuitenkaan kyse, Papru räpäyttää juuri ja juuri yhden säkeistön verran. Video on kyllä näyttävästi valaistu ja kuvattu.

12. marraskuuta 2016

Appiukko - Kallion kundi



Appiukko on täällä jälleen uuden, kiehtovan videosinglen kera. Uusi single ottaa suurennuslasin alle erään Suomen tutkituimmista luontokappaleista eli Kallion kundin.

10. marraskuuta 2016

Hanging Garden - Hereafter



Hanging Garden on julkaissut uutta musiikkia ja myös uuden musavideon. Gootisti viipyilevä "Hereafter" löytyy yhtyeen tuoreelta, samannimiseltä EP:ltä.

6. marraskuuta 2016

JVG, Elias Gould, MGI - Revolveri



Elokuviin survottujen biisien villitys kantaa näemmä yhä. Tällä kertaa JVG, Elias Gould ja MGI mainostavat jotain kotimaista leffaa.

5. marraskuuta 2016

Apina - Sokee



Pitäkäähän patalippiksistänne kiinni! Apinalta nimittäin pukkaa uutta matskua. Uusi albumikin varmaankin jo tekeillä, rohkenemme väittää.