31. joulukuuta 2016

The Hearing - Faint



The Hearing on palannut jälleen uuden singlen ja musavideon kera. Kenties sitä uutta albumia uskaltaa jo pikkuhiljaa odotella. Talvinen saunomisvideo tuleekin tarpeeseen, kun luntakaan ei ole vielä kunnolla saatu.

EDIT: "Faint" löytyy siis The Hearingin huhtikuussa 2016 julkaistulta toiselta albumilta.

30. joulukuuta 2016

Hulda Huima & Hitaat sekunnit - Heppa / Ei rokki vaan blues



Sattuipas kätevästi, että Hulda Huima & Hitaat sekunnit julkaisi jälleen uuden musiikkivideon. Nyt sai hyvän syyn jakaa samalla yhtyeen edellisenkin videon.

27. joulukuuta 2016

Eevil Stöö - Luurangon luut



No pitihän Eevil Stöön julkaista taas uusi musavideo joulun kunniaksi, koska Iso Vauva Jeesus. Ja kun Stöön luurangon luut on kyseessä, ne ovat tietenkin adamantiumia.

25. joulukuuta 2016

Jannike - I'm Still Missing You



Hyvät joulut toivotetaan tästä blogista tänä vuonna Janniken uuden singlen muodossa. Tässäpä siis musavideo "I'm Still Missing You".

23. joulukuuta 2016

Kap Kap - Underworld



Kap Kap on palannut uuden musavideon kera. Uusi biisi "Underworld" on tuttua psykedeelistä junnausta, kuten osasimme odottaakin.

22. joulukuuta 2016

Delay Trees - It's Not Who You Are



Delay Trees on valmistelemassa uutta albumia, joka ilmestynee ensi kevään aikana. Odotellessa saamme nauttia uudesta singlestä, joka julkaistiin alkuviikosta. Tuttu, helkkyvä kitarasoundi kuuluu odotetusti "It's Not Who You Are" -biisissä!

21. joulukuuta 2016

Pete Parkkonen - Kohta sataa



Loppuvuodelle saatiin vielä ihka aito "kohuvideo" Parkkosen Peteltä. Pete on kaikestä päätelleen löytänyt sisäisen (ja ehkä myös ulkoisenkin) Kim Kardashianinsa.

19. joulukuuta 2016

Hotelli Vantaa - Vikat Hitaat feat. Mäkki



Junon uusi projekti Hotelli Vantaa lataa korviin aikas stigmäistä poppailua. "Vikat Hitaat" pitää myös sisällään Mäkkin feattauksen. Pakko paheksua hieman sitä, että musavideota ei oltu kuvattu Vantaan Tulisuudelmassa.

18. joulukuuta 2016

Charlotte Someone ft. Lokka Vox - Jupiter, Venus And Mars / Murmured In Dreams



Videovihjausta pukkaa jälleen ja tällä kertaa jopa tupla-pläjäyksenä. Vuorossa Charlotte Someonen haikeat syntikkapoppailut "Jupiter, Venus And Mars" sekä "Murmured In Dreams". Mukana molemmilla biiseillä on Lokka Vox.

9. joulukuuta 2016

Ellinoora - Elefantin paino



Ellinooralta on tullut uusi single ja musavideo. Se on lohkaistu hänen albumiltaan Villi lapsi. Onkin näköjään ensimmäinen Ellinooran video tässä blogissa.

8. joulukuuta 2016

Haloo Helsinki! - Rakas



Haloo Helsinki! on saamassa vissiin uutta albumia ulos. Uutta singleä pukkaa vielä tähän hätään sekä hieman oudosti comeback konsertiksi tituleerattua keikkaa Tallinnassa. Ilmeisesti se, että käytät vuoden tai pari uuden albumin tekemiseen, luokitellaan nykyään "comebackiksi".

6. joulukuuta 2016

Evelina - Fuulaa ft. Julma H



Julma H:lla riittää kiirusta, sillä hän on ehtinyt myös Evelinan uudelle musavideolle. Tässä siis Evelina ja "Fuulaa".

5. joulukuuta 2016

Julma H - Muista syöttää sudet



Julma Henri eli Julma H pistää uutta videota pihalle. Mukana toisena tuottaja myös toinen Eurocrackääjistä eli RPK.

3. joulukuuta 2016

KÆSAR – Hitto Mikä Transsi



Sähköpotilaatikosta löytyi yleisövihje uuteen elektroniseen pop-musiikkiin eli Kæsarin viimeisimpään singleen ja musavideoon. "Hitto mikä transsi" ja sen mukaisesti myös semisti happoiset kuvitukset.