31. joulukuuta 2014

Olavi Uusivirta - Paperisiivet



Olavi Uusivirta tarjoilee meille nyt uuden musiikkivideon uudelle vuodelle. Kabareetunnelmissa mennään tällä videolla.

30. joulukuuta 2014

Tuuttimörkö - Karski, Härski, Korea



Aiomme kuvitella että Tuuttimörön uudenvuodenlupaus on olla karski, härski sekä korea tulevana vuonnakin. Oheinen musiikkivideo on wanhan ajan mukaisesti ylipitkä ja itse biisi on pätkitty tarinankerronnallisilla tauoilla.

28. joulukuuta 2014

Tuomo - Polar Night



Vaikka talvipäivänseisaus eli vuoden lyhin päivä tuli ja meni, ovat päivät edelleen synkeän hämäriä. Tuomon uusi single lähtee näitä fiiliksiä ruotimaan ja ehkä myös helpottamaan. Ja olisiko "Polar Night" kenties jo ensimmäinen single seuraavalta albumilta?

27. joulukuuta 2014

Jenni Vartiainen - Minä sinua vaan



Jenni Vartiaiselta on ilmestynyt jälleen uusi musiikkivideo "Terra"-albumilta. Tällä kertaa kyseisen albumin platinapainoksen joulumyynnin edistämiseksi, vaikka kyseessä ei olekaan mikään täysin uusi biisi.

25. joulukuuta 2014

Spigu - Jouluterveiset



Spigu lähettää oheisen musiikkivideon muodossa omat jouluterveisensä juurevan urbaanisti omalla tyylillään.

24. joulukuuta 2014

Jippu - Heinillä härkien kaukalon



Jippu pisti jouluksi ulos uuden musiikkivideonsa tunnetusta joululaulusta. Jippu julkaisi tässä hiljattain myös uusimman albuminsa "Rakkauden joulu". Eli jos jäi vielä epäselväksi niin hyvää joulua, koska joulu.

23. joulukuuta 2014

Verhot - Joulun yksinäiset



Gotiikkaa sykkivää joulua toivottaa Verhot. "Joulun yksinäiset" muistaa niitäkin joille joulu ei ole pelkkää yhdessäolon juhlaa.

22. joulukuuta 2014

Color Dolor - Last Night



Color Dolor on julkaisemassa uutta albumia ensi vuoden puolella ja tähän väliin heillä on tarjota sen ensimmäista singleä ja musiikkivideota. Ja mitäpä olisi naislauluilla höystetty taiderock ilman tanssivideota?

21. joulukuuta 2014

Ronya - Work Harder



Ronya laulaa lurauttaa arvostamisen arvoisesti kasarihenkisen popfunkkinsa. Värikkään videon valopilkkuna neonvaloilla koristeltu koulun likkuntasali.

20. joulukuuta 2014

Tippa-T - Retardix



Tippa-T:n uusi musiikkivideo menee täysin Retardix. Kyseinen single onkin kuulemma ensimmäinen single ensi vuonna ilmestyvältä debyyttialbumilta. Ei tosikoille.

19. joulukuuta 2014

Siinai - Vasikka



Siinai pamauttaa meille uuden musiikkivideon keskellä pahinta jouluruuhkaa Supermarket-albumiltaan. Ei siis sika vaan "Vasikka".

18. joulukuuta 2014

Mäkki - Sarasvuo



Mäkki on päässyt vaihteeksi pääosaan musiikkivideoon moninaisten feattaustensa jälkeen. "Sarasvuo" on fiilistelyn kohteena, mutta tosissaan vai ironisesti? Sen saatte itse ottaa selville katsomalla oheisen videon.

17. joulukuuta 2014

Kap Kap - On your porch



Kap Kap on julkaissut uuden musiikkivideon viimeisimmältä albumiltaan. Junnaavan riffittelyn tueksi musiikkivideo onkin leikattu ja loopattu kasaan toisteisista pätkistä.

15. joulukuuta 2014

TCT - Lavatanssit



Uuden singlen nimestä huolimatta semi-poikabändi TCT ei ole lähtenyt tekemään iskelmämusiikkia. Samalla totutulla tamppauspop-linjalla jatketaan kuin ennenkin.

14. joulukuuta 2014

Sipulijaska - Jotain aivan muuta



Sipulijaska iskee kehiin "Jotain aivan muuta" eli uuden musiikkivideonsa. Samoissa semisti happoisissa tunnelmissa jatketaan kuin Sipulijaskan edellisessäkin musiikkivideossa.

13. joulukuuta 2014

J.O.S. - Sydän levoton



J.O.S. pistää nyt pöytään semmoista rytmitulitusta että luulisi Pepe Deluxé -diggareitakin kiinnostavan. "Sydän levoton" -biisille on musiikkivideokin tehty ja se on kollaasi vanhaa arkistofilmiä ja mainoselokuvaa.

12. joulukuuta 2014

Heikki Kuula - Gambinaa



Heikki Kuulan pikkujoulu-drinkki numero yksi on selvästikin Gambina. Kuula pysyy tavoilleen uskollisena tämänkin singlensä kanssa ja tunnelmoi stadilaisessa rappioromantiikassaan.

11. joulukuuta 2014

Black Twig - Floors



Black Twigin tuoreessa "Floors"-musiikkivideossa palaillaan menneen kesään kiertuetunnelmiin Espanjaan. Video toisintaa hyvin kappaleen hohtavan raukeaa tunnelmaa.

10. joulukuuta 2014

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani - Laiva



Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani pistävät jälleen uutta musiikkivideota ulos viimeisimmältä "Käpälikkö"-albumiltaan. Jos singlelohkaisujen määrä jatkuu tätä tahtia, uskaltanee uusimmallekin albumille odotella ennen pitkää platinamyyntejä.

9. joulukuuta 2014

Reino Nordin - Niin varmaan ft. Kube



Reino Nordin on jälleen lohkaissut uuden musiikkivideon pari viikkoa sitten julkaistulta Bongo Rock-albumiltaan. Ja kyllä, tässäkin biisissä on feattaamassa Kube.

Kevin Tandu - Näläs ft. Kube



Kevin Tandu on julkaissut musiikkivideon "Näläs"-biisilleen. Mukana myös Kube. Video on suhteellisen yllätyksetön ja tavanomainen hiphop-video.

8. joulukuuta 2014

Atomirotta - Hima taas



Notkean rotan tämänhetkinen aktiivinen projekti Atomirotta julkaisi ensimmäisen albuminsa noin kuukausi sitten. Albumilta julkaistiin silloin myös uusi musiikkivideo biisistä "Hima taas".

7. joulukuuta 2014

Apina - Kohu



Apina on Sakara levy-yhtiön viimeisimpiä kiinnityksiä ja ohessa taitaakin olla yhtyeen ensimmäinen virallinen musiikkivideo. Uskaliaan ysärimäisillä soundeilla yhtye takoo metalliaan, joskaan ihan pelkäksi nu-metalliksi ei tätä tohdi kutsua. Kuulostaa ehkä niinku Fear Factorylta, josta on syntikkaraita miksattu pois.

6. joulukuuta 2014

Viitasen Piia - Tuntemattomalle Ainolle



Viitasen Piian julkaisi kenties sopivasti itsenäisyyspäivälle musiikkivideon laululle, jonka teksti pohjautuu Piian papan sota-aikana kirjoittamaan kirjeeseen.

5. joulukuuta 2014

CMX - Rakkaudessa ja sodassa



CMX on jälleen saanut uutta materiaalia valmiiksi. Tulevan albumin ensimmäinen single ja musiikkivideo ovatkin sitä myöten tässä. Yllättävän raikkaissa vaihtoehto-rock tunnelmissa mennään. Sääli vain että kun muut bändin kaverit poseeraavat niin tunteella instrumenttiensa kanssa, A.W. ei ole suostunut pönöttämään sen parhaan pönötuskalun eli bassonsa kanssa.

4. joulukuuta 2014

Electric Love Machine - File MK Ultra



Electric Love Machine esittäytyy tässä ensimmäisen singlensä ja samalla myös ensimmäisen musiikkivideonsa kanssa. Raskaan rockin tai vaihtoehtoisen hevin välimaastossa rokkaillaan ja videon kanssa on päädytty vanhaan kunnon kuvakollaasi/aivopesu -aiheeseen.

3. joulukuuta 2014

Torso. - Sea Turtle Liberation Front!



Torso. tarjoilee ohessa tuoreen musiikkivideonsa biisilleen "Sea Turtle Liberation Front!". Lyhyestä biisi kaunis. Ja miksei videokin.

2. joulukuuta 2014

Scandinavian Music Group - Helena



Scandinavian Music Group on julkaissut jo viidennen musiikkivideon Terminal 2 -albumiltaan. Vuorossa on tällä kertaa "Helena" ja yksinkertaisella videolla käydään juoksulenkillä palmujen katveessa Joel Melasniemen kanssa.

1. joulukuuta 2014

Paleface - Askarrellaan maailmaa (vier. Jonna Tervomaa)



Palefacen uudelta albumilta on saatu lohkottua irti jälleen uusi single. "Askarrellaan maailmaa" -biisissä on mukana vierailemassa Jonna Tervomaa. Hän on jopa itse musiikkivideollakin mukana.